Söndag

Nu har jag sett mina sista timmar OS för den här gången. Även om antalet timmar går upp till väldigt mycket ångrar jag inte en sekund av dem! Vilket OS Sverige gjort! Aldrig hade jag vågat hoppas på så många medaljer. Fem guld, två silver och fyra brons! Svenska skidlandslaget är helt enkelt hur bra som helst! Nästan alla medaljörer åkte hem med flera medaljer! Helt sjukt bra! 


Johan Olsson, som tog sveriges sista medalj i detta mästerskap!

Även helgen lider mot sitt slut, och den här gången har jag inte suttit bänkad framför tv:n och datorn, vilket jag i vanliga fall gör om jag blir kvar här i stan. Istället har Elise varit och hälsat på mig, och det har varit fart på det hela. Vi har hunnit springa på stan och köpa alldeles för mycket saker, ätit alldeles för mycket godis (och annat onyttigt) och sovit alldeles för lite. Tvättiden imorse var inte att tala om, utan både jag och Elise låg som strandade valar i min säng och ville fortsätta sova. Det är ju en dag på onsdag också! ;-) 


/ Camilla 

OS-GULD! :D

Går det att göra annat än beundra det svenska skidlandslaget? Det var en ren njutning att kolla på skidstafetten herrarna precis åkte! Richardsson, Olsson, Södergren och Hellner - vilka skidåkare! Hellner är helt oslagbar! Länge var jag orolig för Northug, som åkte som ett skott och tog ikapp hur mycket som helst, men HELLNER är störst! Vilken fart den killen har! Jag kan inte sätta ord för loppet. Det måste helt enkelt ses!


Sveriges skidkung!


/ Camilla


Onsdag

Nu börjar jag känna mig betydligt friskare, så imorgon är det back to school som gäller för min del. Imorse kollade jag kemiföreläsningen hemma, och det var minsann en sliten tjej jag såg i spegeln när jag steg upp. Igår var jag så trött och kraftlös att jag somnade mitt i skidskytten. Detta med kläderna på och allt. Dock vaknade jag till under natten och rättade till detta. Jag tippar på att jag måste ha somnat redan innan tio, men ändå var jag himla trött när det efter tio timmar var dags att vakna.

Idag ska jag hämta ut ett paket, handla och plugga. Eftersom jag missade en deltenta i kemi igår får jag försöka att hålla minnet färskt vad gäller det också. Dock är det mestadels nästa del i kemi som gäller, samt fysik. Jag får hoppas min lathet inte tar över idag, för jag borde städa min lägenhet också. För att inte tala om att jag missade min tvättid i måndags för att det var OS på tv. Hela världen borde helt enkelt få stanna till under OS, speciellt om det visas på kvällar och nätter. :-)


/ Camilla

Det bästa

OS är rena underhållningen, tycker jag! Visserligen var det himla trist att de svenska herrarna blev utslagna ur sprintstafetten, men att Finland blev utan medalj i backhoppningen kompenserar det. Skadeglädje är helt klart den bästa glädjen. Jag ser hellre Norge på prispallen än Finland, så är det bara. Och är Finland på prispallen vill jag gärna att Sverige står över dem. Jag må vara mestadels finsk i blodet, men jag är enbart svensk i hjärtat! Heja Sverige!

På tal om Sverige och OS leder Sverige stort över Finland vad gäller medaljer också. Sverige är uppe på en sjunde plats med tre guld, ett silver och två brons, medan Finland har ett ynka silver. Skadeglädje när den är som bäst, och det stärktes kanske lite mer av morgonens hockeymatch. ;-)

Just nu ligger jag i soffan och snorar. Vilka makter har låtit mig bli sjuk precis nu? Visserligen har jag flera gånger nästan skrytit om att jag ju minsann hållt mig frisk länge, men vad lär man sig inte av det? Jo, att inte ropa hej förrän man är över ån. Lid med mig!


/ Camilla

Måndag

Det finns ingen veckodag jag hatar mer än måndag! Det känns verkligen hemskt att gå upp och se veckans planer framför sig när man vill ligga kvar i sin säng och sova. Upp kom jag idag, men dessvärre med feber. Dagens planer fick därför snabbt ändras. Det blev ingen skola, och nästan ingen hockeymatch heller. Faktiskt hann jag se delar av den tredje perioden bara, men det gör inget eftersom Sverige vann! Jag trodde att de skulle vinna redan i förväg, men jag vågar aldrig vara allt för säker på det, för då brukar det gå precis tvärtom.

Nu är det hur som helst sprintstafetter på tv som gäller. Charlotte Kalla och Anna Haag ser ut att åka väldigt bra, om än en aning fort. Herrarnas stafettkval borde också gå väldigt bra om Marcus Hellner är i samma form som i lördags! Jag ska i alla fall försöka hålla tummarna för Sveriges herrar och damer.

Imorgon väntar en kemitenta, men om jag fortfarande har feber på morgonen hoppar jag över. Det känns dumt att möjligen skjuta upp saker, men vad kan man göra åt att man är sjuk? Som om inte feber dessutom vore nog, så har jag fått ont i halsen också. Det får bli en hyfsat tidig kväll i hopp om att jag ska vara pigg och glad imorgon.

Håll tummarna för Sverige ni också!


/ Camilla

Heja Sverige!

Den här dagen fick sig en riktig vändning. Först fick jag besök, sedan går det BRA för herrarna i dubbeljakten, och när den slutar tänkte jag fara ut på Kievari en vända. Om det är kul där borta återstår att se, men vad har man att förlora? En tråkig hemmakväll möjligen.

Imorgon bär det av till Luleå. Om det blir som jag tänkt mig åker jag 12:40, och är tillbaka i Luleå en bra stund innan OS drar igång. Förhoppningsvis får man se riktigt bra svenskar då också, för som det ser ut nu har Sverige stora medaljchanser ikväll. Heja Johan Olsson och Marcus Hellner!!!!



/ Camilla

Fredag

Behöver jag ens säga vad mina dagar består av mer? OS, en daglig promenad med hundarna och sovande/slöande. Och pluggande, om än mindre än allt annat. Imorgon ska jag dock lägga på ett kol med kemin. För att försvara mig själv lite har jag faktiskt inte bara slöat, utan jag har rättat hela kemirapporten också. ;-)

Det är blandade känslor när man kollar på OS numera. För vissa går det himla bra, men andra verkar vara sämst i världen typ. Anna Haag klagade jag sjukt mycket på idag på dagen, men oj, så hon imponerade! Sverige är nu ett OS-silver rikare! Anja Pärsons brons går inte heller av för hackor. Vilka tjejer det finns i det svenska landslaget! :-D


/ Camilla

Torsdag

Skönt att det äntligen är torsdag på riktigt, för de senaste tre dagarna har jag varje dag trott att det var torsdag. Åtminstone har det känts precis som torsdag, och frågan är varför? Visserligen brukar jag inte åka bort från Luleå på tisdagar, men jag vet heller inte vad som är typiskt torsdagar för mig. Äsch, nu slipper jag ju vara vilse när det gäller dagar om jag inte tror att det är torsdag imorgon också. ;-)

Vad som däremot verkar vara riktigt typiskt vintern, och februari, är kylan! Ena dagen känns det som vår, medan det andra känns som bitande kall vinter. Det har inte varit något tal om att gå ut för mig, men idag har jag klätt på mig riktigt varmt, så jag kanske vågar mig ut på en promenad. Om inte annat kan jag med gott samvete kolla på OS hela kvällen, och den som får syn på mig efter vägarna lär få sig ett gott skratt då jag har en tendens att vara helt vit redan efter en kort stund. Sist var t.o.m. ögonfransarna helt vita, och mamma höll på att dö av skratt!


/ Camilla


Björn Ferry!

Det finns i nuläget inget underbarare än att slå på OS-sändningarna på tv och se att det går himla bra för Sverige! Två medaljer, varav båda är guld. Det går inte att vara stoltare över att vara svensk! Kalla och Ferry, helt klart namn att lägga på minnet! Vi får hoppas resten av tävlingarna bär mot GULD de också, eller åtminstone medalj. Jag hade mer än gärna följt herrarnas skidskytte, men dessvärre har jag suttit i bil den större delen av kvällen, och när jag kom hit hann jag inte mer än fika en semla och umgås med lillasyster innan jag fick tid över för tv:n. Tack och lov för lediga dagar under OS!



Imorgon väntar en kemiföreläsning på Marratech, och sedan om vädret tillåter en promenad med Theo! Tur att åtminstone någon är glad över att jag kommer hit. Vore jag inte en aning allergisk mot hundar skulle jag kunna vara med honom mer, men som det är nu kliar det i näsan nästan konstant om någon av hundarna kommer nära. Det verkar även vara då de vill komma till en som mest. Allt är inte alltid så lätt.

Nu ska jag rätta en kemirapport. Givetvis framför tv:n. ;-)


/ Camilla


Heja Kalla!

Klockan har passerat 19:00, vilket innebär att jag självklart slagit på svt2 och 10 km fristil! Kalla startade precis, och förhoppningsvis åker hon sig fram till Sveriges första guldmedalj nu! Det är ju trots allt just 10 km fristil som är hennes starkaste kort. Bäst att hålla tummarna!



------

SVERIGES FÖRSTA OS-GULD!!!!!!!!!!!!!


/ Camilla

Tröttmössa

Idag var det ruskigt tidig uppstigning som gällde. 05:45 gick jag upp, och åkte iväg mot Luleå strax därefter. Behöver jag ens säga att jag nog måste vara världens tröttaste människa idag? Tur att jag kunde sova ikapp mig några timmar när jag väl landade i min lägenhet i alla fall. Dock känns det inte som tillräckligt, så det är stor risk för att det blir en himla tidig kväll idag. Även motsatsen kan inträffa om jag hinner bli övertrött.

Nu borde jag bege mig mot Coop för att handla och hämta ut ett paket. Det är inte ens kallt, men jag är bara helt seg. Om jag får överskottsenergi ska även Ikea-kassen och mina väskor packas upp. Efter det borde jag diska och städa. Jag tror att slöheten kommer bara i att se hur mycket det är jag borde göra. Suck. Tur att det är OS på tv, så har jag i alla fall något bra att kolla på. :-)


/ Camilla

Söndag

En pissigt jävla dålig dag! Söndagar borde helt klart utrotas, eller så kan man börja med att utrota helvetet jag befinner mig i. Jag förstår inte för en sekund varför jag alltid måste vara den som får nitlotten i hand. Allt är ju tydligen alltid mitt fel på ett eller annat sätt, så det måste bero på det. Hata världen!

Imorgon bär det av till Luleå. Inte en jävla sekund för tidigt!


/ Camilla


Sexy bitch

Pappa kom idag (igår) hem från Örebro, där han varit på potatismässa. Med sig hade han en souvenir i form av en mössa. Han måste helt klart vara modemedveten, för vem kan inte tro att det är det nya svarta. Mössan föreställer en sättpotatis! Elise kom dock på ett sätt att blanda nytta med nöje - ha den som arbetsmössa på potatiskällaren. Jag däremot avstår att bära mössan. Attraktiv är nog det sista man är med mössan på sig. Titta och se!




/ Camilla

Camilla & Elise



Såhär ser vi ut ikväll! Jag har ett himla rött öga efter att jag nog råkat klappa hunden, och därefter utan att ha tänkt på det kliat mig på ögat. Det är sånt man får leva med när det finns två hundar i huset, och jag nog är lite allergisk.

Nu ska jag förflytta mig en trappa upp och lite till vänster. Mot bastun!


/ Camilla

Smart och världsberömd

Ibland är det ett himla lyxliv att vara hemma emellanåt! Inte nog med att folk vill träffa en och är glada att ses, så blir jag även överöst med komplimanger samtidigt som jag får ryggmassage. Med andra ord har jag för tillfället inget att klaga på. Imorgon ska det även fikas semlor! Här är jag även smart och värlsberömd på att rita, åtminstone om man frågar min lillasyster. Då syftar jag självklart på den yngsta av dem. De andra två skulle aldrig komma på att säga sådant åt mig, även om de säkert tycker det i smyg. ;-)

Nu är det bastu som gäller, och efter det ska jag lägga mig och läsa, tror jag. Imorgon blir det tidig uppstigning och destination Haparanda/Torneå med Marina!


/ Camilla

Snoozer

Datorn är numera min bästa vän här i lägenheten. Youtube, musik, bloggar, facebook m.m. bidrar till det. Idag hittade jag ett videoklipp, som nog även jag känner mig lite träffad av. Jag gissar på att även Renée och Emil nog borde känna sig lite träffade ibland. Titta och se!



Enda skillnaden är nog att jag inte vet om det är så lyhört här att mina grannar hör mitt alarm. Sedan kommer ingen och skriker på mig heller! ;-)


/ Camilla

Studentliv

Den här dagen har varit lång, jobbig och tråkig. Med andra ord kan morgondagen bara bli bättre, även om bussresorna till Övertorneå inte brukar vara de roligaste i världen. Skoldagen var egentligen från kl 08:15-18:00 idag, men jag kollade på kemiföreläsningen hemma, och åkte till skolan till kl 13:00 istället. Dock var timmarna jag var på skolan mer än nog. Tack och lov att det är fredag imorgon! Den här veckan har verkligen känts som världens längsta.

Idag har jag massor av saker jag borde göra. Dammsuga, diska, föra ut alla sopor, vika in tvätt o.s.v. Listan kan göras lång. Plugga måste jag också göra, men jag tänkte ta med några böcker till Övertorneå, och plugga där. Dock kan man nästan inte kalla böckerna för just "böcker", utan tegelstenar är ett lämpligare ord. Tänk er två böcker som tillsammans väger 5,4 kg. Dessutom är de stora som A4-sidor, och till råga på allt på engelska. Ibland är det inte lätt att vara student. Dock tänker jag nu med gott samvete göra allt annat än plugga ikväll! Tv- och filmtittande ligger högt upp på listan. :-)


/ Camilla

Vad tänkte jag med?

Nu har jag precis fått i mig middag. Alldeles för sent också, precis som vanligt. Dock slutade skolan kl 16:15, och efter det åkte jag till Willys och handlade. Allt tar sin tid, och hem kom jag frusen och med en massa mat. Varför är det alltid iskallt väder när jag tänkt handla? Dessutom handlade jag så mycket att det blev lite tungt, och jag hade inte mina tjockare vantar på mig. Behöver jag ens säga att jag tappade känseln från både fingrarna och tårna? Jag kunde inte böja på fingrarna på flera minuter när jag väl kom in i värmen. Dock behöver jag inte handla mat på länge nu känns det som, så något bra ledde det till också. Frågan är bara om jag måste äta som en gris ikväll och imorgon, eller om allt helt enkelt vill få plats i frysen. Den blev proppfull redan efter jag lagt in torsk- och kycklingfiléerna. I kylen väntar en massa annat som ska in dit. Suck.

Snart ska jag diska undan mitt berg på diskbänken, och efter det ska jag plugga. Jag tänkte ta sovmorgon imorgon på morgonen, och istället göra uppgifterna hemma ikväll. Det funkar precis lika bra om man frågar mig. Om jag orkar och ids ska jag även ta mig an lite fysik eller kemi. Ju mer jag pluggar idag och imorgon, desto mindre behöver jag ju ta med till Övertorneå på fredag!


/ Camilla


Komiskt

Är det bara för min självdisciplin som går igång av att skriva att man ska göra något? T.ex. på facebook, bloggen eller på msn. Annars är jag ganska lat av mig för det mesta, men skriver jag att jag ska göra något brukar det också bli av. Ganska komiskt egentligen. Idag fungerade det lika bra som alltid, även om jag befunnit mig i soffläge i princip hela dagen. Jag har varken haft lust eller ork att göra något. Bara att packa väskan tog närmare en halvtimme. Imorgon blir det skärpning på hög nivå!

Jag tror också att jag beställt alldeles för mycket saker på sistone. Idag hämtade jag ut mitt paket från Jotex, och jag kunde inte ens komma ihåg allt jag beställt innan jag väl öppnade och kollade. Fast nu är det ju inte så jag hållt på att beställa en massa onödiga saker, utan det är rätt mycket till lägenheten. Dock är jag fortfarande på jakt efter gardiner. Hur svårt kan det vara? Eller så gör jag allt svårt.


Nya ljusstakar


/ Camilla

Gäsp!

Idag känner jag att jag är värd lite vila. De senaste dagarna har gått åt till plugg, vilket resulterat i alldeles för få sovtimmar. Även om klockan inte ens är halv tre ligger jag i soffan och gäspar. Det finns hur mycket som helst som jag skulle vilja göra, och minst lika mycket på vad jag borde göra. Frågan är bara hur i all världen jag ska orka? Jag kan sträcka mig till att gå till Coop Forum och posta ett brev samtidigt som jag hämtar ut mitt paket. Samtidigt tar jag not ut soporna, och är jag jätteduktig kanske jag lämnar gamla tidningar i tidningscontainern också. Och när jag ändå går åt det hållet kanske det är lika att boka en ny tvättid också. Jag väntar bara på lite överskottsenergi!

Kemitentan idag var ganska lätt. Dock har jag pluggat alldeles för lite för att få ett bra resultat, men jag räknade att jag får minst 30% på provet. Ibland är det tur att kraven är så låga på varje deltenta. Till nästa ska jag minsann plugga mycket mer! Jag lovar även att det inte bara är ord, utan jag brukar plugga flitigt när det gäller kemi. Nu har jag bara inte hunnit för att det dykt upp en massa annat. Frågan är bara varför det går så segt så fort det handlar om kemi eller matte? Eller så är jag ett hopplöst fall. Den som lever får se.


/ Camilla


Pessimist

Tentan kryper allt närmare, och pessimisten i mig börjar komma fram. Ikväll skulle jag plugga för fullt, men vad har jag då gjort? Ätit, fikat, kollat på tv, pratat i telefon, läst bloggar, undersökt nya facebook och sist, men inte minst - pluggat. Min mage (eller hjärna) skriker alltid efter mat, mackor eller godsaker när jag ska plugga. En vän till mig uttryckte det som att jag tröstäter. Kanske är det vad man gör, eller så försöker man hitta undanflykter för att slippa plugga just för stunden? Det känns som att tiden är för knapp, men vad säger man? Jag har väl hela natten på mig. ;-)

Annars har jag även packat min väska alldeles för full som vanligt. Jag och Ida tänkte vara duktiga och äntligen ta oss an fysiken. Den har minst sagt hamnat på efterkälken när man jämt har saker att göra i kemin. Fast samtidigt vill man kunna satsa helhjärtat på något ibland också. Det verkar vara då det går som bäst för mig också. Frågan är bara varför i all världen jag sitter här och skriver när jag ska plugga? Nu blir det skärpning! En stund i alla fall.


/ Camilla


Väntan

Om ca 50 minuter börjar min fysikföreläsning, men idag hoppar jag över. Det känns som att jag måste fokusera mer på kemin idag. Imorgon väntar en deltenta och senast idag ska labrapporten vara inlämnad. Meningen var att vi skulle skriva klart rapporten idag på förmiddagen, men den gick istället i väntandets tecken. Frågan är ju hur sent den blir uppskjuten, men jag ska i alla fall plugga till tentan under tiden. Det känns som att jag väl kan en del, men samtidigt har jag inte hunnit kolla igenom allt än. Hoppas att jag hinner massor idag!

Annars verkar den här måndagen vara precis som alla andra måndagar. Sängen känns alltid skönare och varmare på måndagar, eller min gör det i alla fall. När jag väl tog mig upp ville inget fungera som det skulle. Jag menar, hur kan en sprayflaska helt plötsligt sluta funka? Obs! Den var inte tom, utan full! Efter ca 20 minuter gav jag upp, och insåg att flaskan inte kommer ge med sig. Någon som har bra idéer på hur de plötsligt börjar funka igen? Jag tyckte jag försökte med allt, men man vet ju aldrig. Kanske det lättaste är att köpa en ny bara (även om den var ny). :-)


/ Camilla

Fint väder

Idag har plugget artat sig förvånansvärt bra, och jag tvivlar inte en sekund på att jag ska orka plugga i ett x antal timmar till. Allt blir så roligt när man väl förstår vad det handlar om! Istället för att sitta och "tröga" sig över allt går det som på räls att skriva också. Om någon inte upplevt den känslan någongång, måste jag säga att den är helt underbar. Det är då man får upp hoppet igen!


Utsikten från mitt vardagsrum just nu (och fråga inte varför jag inte tänka på att fota tidigare)

Observera att bilden är tagen inifrån, därav är inte ljuset rättvist.


/ Camilla


Plugga kemi

Vädret där ute ser ut att vara minst lika fint som igår, om inte finare t.o.m. Vad gör jag då? Jo, jag sitter och pluggar kemi, vilket jag förmodligen kommer att behöva göra hela dagen. Gårdagens slöande straffar sig nu så att säga. Klockan fyra ska jag även roa mig med något så roligt som att tvätta kläder. Vill någon byta dag med mig? Jag hade gärna spenderat hela dagen ute, men nu får jag hoppas på lika fint väder på t.ex. tisdag, när jag bara har deltenta i skolan. Dock misstänker jag att jag kommer att plugga annat även då. Ibland hatar jag verkligen mitt liv!

Igår blev jag himla sugen på att kolla på film, så jag kollade hela "Män som hatar kvinnor" och en del av "Flickan som lekte med elden". Dock kom jag inte alls långt på den sistnämnda, så den ska jag fortsätta kolla ikväll. Förhoppningsvis börjar jag då kolla den lite tidigare, istället för igår då jag nog slog på den filmen vid halv ett. Fråga mig inte ens varför jag var vaken så länge, för då är jag som en zombie hela nästkommande dag. Tur att det inte är skola idag, säger jag bara!


/ Camilla

Vårväder

När jag kollade ut idag såg jag världens blåaste himmel, eller åtminstone årets blåaste och härligaste himmel hittills. Efter att ha öppnat fönstet och insett att det inte ens var kallt ute ångrade jag mig skarpt att jag inte åkte till Övertorneå igår. Om det nu ens är lika fint väder där idag. Tankarna gick främst till skoter, skidor, slalom eller andra uteaktiviteter. Dock fick jag nöja mig med en härlig promenad här i Luleå istället. Det gick inte av för hackor det heller.

Annars hade jag tänkt åka till Storheden en sväng, men jag tror att jag ägnar mer tid åt att plugga idag istället. Om jag känner mig hyfsat nöjd med pluggandet imorgon innan affärerna där borta stänger, så åker jag då istället. Det är ändå inte ens något särskilt viktigt jag behöver därifrån, så jag ska nog klara mig.

Nu väntar plugget!


/ Camilla


Motivation efterlyses!

Nu har Renée åkt hem till Övertorneå igen, och jag är ensam kvar här. Det är ruskigt långtråkigt, och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Jag borde plugga, men motivationen saknas verkligen idag. Kanske är det för att det är fredag, eller bara för att del 2 i kemin känns mer hopplös än den första delen, där jag lyckades skrapa ihop 60% av poängen. Jag hade nog rätt enkelt kunnat skrapa ihop mer poäng, om jag bara kunnat förstå alla sakerna direkt, istället för att förstå de i efterhand. Nu känns det tidigare svåra rätt självklart, och jag hoppas att jag hinner nyttja det också.

Annars kan jag även säga att jag är ruskigt trött. Renée hade en idé om att lägga sig på soffan, och jag måste säga att det lockar mig ruskigt mycket. Om det hade varit något bra på tv hade jag helt klart lagt mig där, men nu känns det inte värt. Varför kan tv4 inte förstå att folk gärna ser på filmer på fredagar? Det är ju faktiskt då man bara vill ta det lugnt, i alla fall om man frågar mig. Antingen brukar filmerna sändas sent på natten, som t.ex. 02:30, eller på söndagkvällar. Det är tveksamt om man ens kan säga att det går en film varje lördag. Ge mig fler tv-kanaler!

Nu ska jag försöka snappa upp motivation till att plugga någonstans!


/ Camilla

Shopping

Den här dagen har spenderats mestadels på stan, där det blev lunch och shopping. Pengarna som gick åt ska vi inte ens tala om, men istället kan jag informera att jag köpte tre par jeans (!), två t-shirtar och en löpare till köksbordet. Jag är lite tveksam till om den ena t-shirten ska behållas eller inte, men när Renée kommer tillbaka från affären ska hon få säga vad hon tycker. Det är alltid så mycket lättare om någon annan tycker till!

Annars har jag även hunnit med en laboration i fysik. Det var precis lika tråkigt och meningslöst som sist, och jag ser inte fram emot de resterande labbarna. För att tänka lite positivt är nu 50% av laborationerna i fysik 1 över. Imorgon väntar den enda laborationen i kemi. Dock ska det skrivas rapporter i båda ämnena. Sade jag att jag längtar? Suck!

Nåväl. Kanske jag skulle ta fram lite fysik innan Renée kommer tillbaka. Då ska vi äta glass och bär och kolla på någon film. Vad det blir för film återstår att se, men jag håller tummarna för "American pie - the book of love" (eller något sådant, jag orkar inte kolla vad den heter). :-)


/ Camilla

Tisdag

Det känns helt ofattbart att det är tisdag idag. Jag hade lätt kunnat tro att det var onsdag, eller kanske till och med torsdag. Hur som helst, innebär denna tisdag att lillasyster kommer hit några dagar. Ikväll ska vi på bio och se "Snabba cash". Det ryktas om att den är ganska bra, så jag får väl hoppas på det. Om inte annat är det i alla fall gratis, eftersom jag hade två biobiljetter hemma. Perfekt läge! 

Annars väntar lite fysikplugg också. Jag skrev ut frågorna, men dessvärre förstod jag inte mycket av dem. Jag hoppas på lite tur att hitta avsnittet snabbt i boken, eller rent av i anteckningarna från föreläsningarna. Om inte annat är det ju faktiskt frivilligt om man gör dem eller inte, men det gynnar en själv att göra dem. Med andra ord ska jag göra dem antingen efter maten, eller efter bion. Önska mig lycka till !
 




/ Camilla

Beslutsångest

Har jag sagt att jag längtar till sommaren? Beställde precis hem ytterligare två par sandaler. Frågan är bara om de svarta eller vita var finast? Än så länge beställde jag båda två eftersom jag inte kunde bestämma mig. Dessutom var de billiga - 149 kr hos Cellbes.

 
(bilderna blir större om man klickar på dem)


/Camilla

1 Februari

Det är galet hur fort tiden egentligen går. Idag är det redan 1 februari, och jag gissar på att även februari kommer rusa fram eftersom vi har så himla mycket att göra i skolan. I veckan är det laborationer på onsdag och torsdag, nästa vecka på torsdag o.s.v. Nästa tisdag har vi även deltenta nr 2 i kemin. Jag har inte fått veta resultatet från den första än, men det ryktades om att det kom ut i fredags. Kanske jag kan få veta det imorgon då. :-)

Annars ska jag skriva klart mitt personliga brev idag. Utöver det ska jag även ägna dagen till att hålla mig inomhus. Det blir fysik- och kemiuppgifter i massor, och sedan kanske jag plockar undan något om jag orkar. Jag tror att jag lyckades komma undan vinterkräksjukan, men feber har jag minsann. Jag orkade inte ens räkna antalet gånger inatt jag klev upp för att jag trodde att jag skulle kräkas. Efter att jag hållt på så i minst en timme gick jag och tog mig en Alvedon för att sluta kallsvettas i alla fall, och vet ni vad? Jag tror jag däckade så fort jag bara lade mig i sängen efter det. Tacka vet jag "värktabletter" ibland!


/ Camilla

RSS 2.0