Tidsfördriv

Stjärntecken: oxen
Längd: 162-163 cm
Tror på: mig själv
Önskar att: 2010 blir ett bra år
Åt senast: godis
Tittar på: datorn för tillfället
Ska du göra i morgon: det återstår att se imorgon, men troligtvis inget speciellt.
Favoritmusik: det mesta funkar, förutom "skrikmusik"
Lever du för att jobba eller jobbar för att leva: jobbar (pluggar för tillfället) för att leva
Antal barn du vill ha i framtiden: max 2
Önskar du dig i julklapp: än har jag inte skrivit nästa års önskelista, men i år fick jag det jag önskade mig, förutom en spikmatta och plattång.
Jobbar som: pluggar till civilingenjör
Faller för: ?
Naturliga hårfärg: brun
Hundras jag kunnat tänka mig: ingen av dem familjen har i alla fall
Plats på krogen: där folket är
Har slutat med: allt som inte är bra för mig
Äter helst: kinamat
Årets nyårsafton kommer spenderas: i Sverige, dock vet jag inte var.
Ångrar att: mycket
Föddes på: Kalix BB
Land jag vill besöka: det finns så många att jag skulle kunna skriva en bok om det
Ditt motto: tro på dig själv!
Vill: åka utomlands
Drömmer om: resor
Bil du skulle vilja ha: oj, många många!
Betyder absolut mest: Elise
Känner du dig just nu: uttråkad
Favoritklädsel: leggings
Det sista någon sagt till dig: vad är din favoritfärg?
Det sista du sagt till någon: inte lila i alla fall!
En sak du skulle vilja lära dig: matte vore en bra början
3 måsten i ditt framtida hus: utrymme, ljushet och golvvärme
Märke på mobiltelefonen: Sony Ericsson
Mat du avskyr: listan kan göras lång, men allt som har att göra med blod och lever står först
Längtar till: sommaren
En sak du är jäkligt bra på: hålla löften
En sak du är jäkligt kass på: åka skidor
Anser du om vänner: att lika villkor råder
Kvinnlig förebild: ingen aning
Favoritskådis: har ingen


/ Camilla

Jullov

Jullovet går riktigt fort framåt, och snart är det slut. Mina dagar ser numera ut som följer: kortspel, promenad med hundarna och The Sims i olika versioner. Inte allt för svårt att gissa är det då att det är Elise som styr mina dagar. Jag kommer nog att få ångra flera gånger att jag lärde henne det sistnämnda spelet igår. Nu vill hon inget annat göra än spela.

Imorgon är det nyårsafton, men inte allt för otippat har jag inga planer. Visserligen hade jag sådana tidigare, men de gick i kras precis som alla andra planer jag brukar ha. Det enda som står klart i nuläget är middag med familjen. Resten av kvällen får bli en överraskning. Om någon trots allt råkar läsa, och har något förslag åt mig är det mer än välkommet!


/ Camilla

Annandag jul

Idag är det lördag, men här spelar det ingen roll, för varje dag ser likadan ut. Om nu någon inte vet hur det är kan jag berätta att det inte finns något att göra oavsett vilken dag det är. Igår var det meningen att jag skulle ut på hotellet, men mina planer skiter sig alltid, så även igår. Istället hade jag tråkigare än aldrig förr hemma. Det har jag också bara en person att "tacka" för.

Snart borde jag säkert börja med mina skolarbeten också, men jag tror nog att jag tar det på måndag om jag nu inte råkar få extra tråkigt här, så jag börjar före. Imorgon har jag ju trots allt inga planer så.


/ Camilla


Julafton

Om ungefär en halvtimme är julafton över för i år, och det är ett år kvar till nästa. Dagen bjöd på julmat hos farmor och diverse juklappar där och här hemma efteråt. I år blev det olika hushållsprylar, pengar, presentkort och en hårtork. Mycket nödvändiga saker, och jag är nöjd. Spikmattan och plattången ska jag själv införskaffa när jag råkar springa förbi sådana affärer. Kanske i mellandagarna, kanske nästa år.

Imorgon väntar ett besök i Finland hos mormor och morfar, där det även vankas julbord. Dock ett väldigt traditionellt finskt sådant. Morotslåda, kålrotslåda och leverlåda (usch, vad äckligt det låter och är) är väl vad trycket ligger på. De två andra går an, men den tredje vill jag inte ens peta i med en pinne, men det behöver inte mormor veta. Hon är nöjd bara vi äter oss mätta. :-)


/ Camilla


God jul!

Idag är det julafton, och som vanligt vaknar jag nog mycket före alla andra. Jag vaknade egentligen redan vid kvart i fem imorse, men då var det inte tal om att stiga upp. Faktiskt var det ganska mörkt också, för jag brukar försöka kika om det är mörkt eller ljust när jag känner mig pigg. Somna om är jag bra på!

Snart ska nog mamma väcka Renée och Emil, och så ska vi till Övertorneå en sväng. Emil ska köpa sina julklappar, sista minuten var det!, och Renée ska plocka med sig kläder hit. Jag har inga ärenden, men jag orkar inte bara vara hemma heller. Här finns inte jättemycket att göra.


/ Camilla

Julstädning

Jag har inte varit fullt lika slö som jag tänkte mig, utan efter att vi varit och stressat runt på byn med vad som kunde ha varit byns alla andra invånare, städade jag lite med Elise. Vardagsrummet blev för stunden finare och tommare, men det dröjer nog inte länge innan det ser ut som förut igen.

Annars har jag hunnit med att handla julklappar åt mig själv också. Två par örhängen blev det av mitt presentkort som jag fick för ganska precis ett år sen. Jag tänkte inte ens på att kolla på datumet innan igår. Gratis är gott som det heter, även om jag fick betala 98 kronor själv också. Även Madde hittade saker för sina presentkort, så det var inte helt i onödan vi trängdes i affärerna.

Nu ska jag försöka orka göra något annat vettigt, så tiden går lite fortare. :-)


/ Camilla


Dan före dan före dopparedan

Nu har jag lämnat Luleå bakom mig för en stund. I dagsläget har jag ingen aning om hur länge, men jag siktar på en vecka i alla fall. Det blir eventuellt en tripp till Luleå under mellandagarna, men annars har jag inte tänkt åka tillbaka förrän skolan börjar igen.

Idag har jag hunnit med att städa (okej då, inte skura) i min lägenhet, handlat de sista julklapparna och hälsat på mina underbara grannar här! Imorgon ska jag åka och göra ärenden på byn tillsammans med mamma, och resten av dagen ska jag satsa på att göra ingenting. :-)


/ Camilla

Min julklapp

Jag kunde inte ha blivit glad för all post (reklam) jag fått idag om inte min cd-skiva kommit. Det blev som en julklapp till mig själv; Idol-Eriks skiva. Faktiskt bra om man frågar mig. Dock hade det kanske varit roligare om alla låtar var "nya" istället för de från Idol. :-)




/ Camilla


Godmorgon godmorgon!

Godmorgon säger jag, men egentligen skulle jag helst av allt vilja säga godnatt. Faktiskt har jag aldrig fått ta natt eftersom pluggandet plågat mig hela natten. Trots det kan jag ingenting, och det ser ruskigt mörkt ut inför tentan. Jag har övervägt att avanmäla mig flera gånger, och än är det möjligt. Visst vet jag att man alltid ska försöka, men faktum är att matten tog kol på mig, och tog dessutom alldeles för mycket tid också, för att hinna plugga ordentligt till den här tentan. Hjälp mig!

Annars är det den 21:a december idag, ifall någon inte visste. 3 dagar kvar till julafton, och jag vet inte ens vad som händer då. Jag har inte heller köpt klart mina julklappar och har ingen som helst julkänsla. Faktiskt längtar jag bara efter att få ledigt, och kanske äta lite färdiglagad mat också. Jag önskar att jag inte behöver använda mikrovågsugnen en enda gång på "lovet". Helst skulle jag kasta ut min egen också, men då skulle allt bara ta mycket längre tid för mig. Dessutom skulle jag inte kunna frysa in mat då, så den idén slopar jag.

Nåväl. Inom en timme ska jag nog ha bestämt mig för hur jag ska göra angående tentan. Senare idag blir det att städa, slå in julklappar och även köpa de sista klapparna. När jag åker härifrån har jag ingen aning om? Dock ska det vara städat och fint när jag kommer hem har jag bestämt.


/ Camilla

4:e advent

Idag är det fjärde advent, och även jag tände det fjärde ljuset i adventsljusstaken. Dock var det ingen gourmetmiddag jag åt i ljusskenet, men så har jag också behövt plugga alldeles för mycket. Nu har det avstannat totalt, och jag är lite osäker på om jag klarar tentan imorgon eller inte. Om inte annat är det väl värt ett försök?

Vill även passa på att tacka människan som förstörde min dag än en gång. Inga namn behöver nämnas eftersom personen själv borde känna sig träffad!





/ Camilla

Plugga? Shoppa? Städa?

Igår blev det en tidig kväll, och det är jag väldigt glad för nu. Jag är nämligen ruskigt pigg och utvilad efter ca 13 timmars sömn. Frågan är bara vad jag ska hitta på idag. Stan är öppen några timmar till, plugget väntar, lägenheten är stökig och mina julklappar väntar på att slås in. Det enda jag vet att jag ska göra är att laga mat snart, för hittills har jag bara ätit mitt överblivna godis från igår.

Jag hoppas verkligen att det är lite varmare idag också än igår, för då frös jag verkligen vart jag än gick. Visst ska det vara kallt på vintern, men varför inte alltid ha en magisk gräns på max -10 grader? Det röstar jag för i alla fall!


/ Camilla


Fredag

Kanske pluggade jag lite i onödan igår eftersom det nog blir omtenta igen. Den här gången gick det nog bättre än sist, men jag tvivlar på att det blev ett godkänt betyg. Det gör mig dock inget, eftersom jag ville försöka i vilket fall som helst. Och sedan har man ju ganska många chanser på sig att klara tentorna än. Jag satsar på IMP:en nu!

Annars har dagen varit tröttsam. Trots ca tre timmars nattsömn var jag hyfsat pigg fram till eftermiddagen, då jag blev ruskigt hungrig och därav även trött. Nu är det dock bättre, och jag hann med en sväng till Storheden också. Nu har jag snart köpt klart mina julklappar! Äntligen! :)


/ Camilla


1 day to go

En dag kvar till omtentan i matte. Det har jag blandade känslor inför. Jag har försökt plugga så mycket jag än hunnit med de senaste dagarna. Innan det har det inte funnits tid till det, utan projektet bl.a. har tagit massor med tid. Just nu känner jag att det får bära eller brista, gärna bära. Uppgifterna på tentan påverkar också om jag ska klara eller inte.  Det känns ju som att det inte kan komma en lika svår tenta som sist igen, och det hoppas jag verkligen på.

Torsdag 17 december idag. En vecka kvar till julafton. Kanske jag ska tycka att det är "tur" att jag blir kvar här så länge, för jag har inte ens haft tid att köpa klart alla mina julklappar än. Om jag skriver klart tentan tidigt imorgon kanske jag gör det då, men annars lutar det mot sista minuten-shopping på måndag eller tisdag.


Mina böcker just nu


/ Camilla


Matteplugg nästa

Jag ändrade mig, och åkte hem efter vi skrivit klart rapporten. Det känns skönt att kunna bocka av moment efter moment på listan nu. Tyvärr finns två omtentor, en hemtenta och en mattetenta kvar. Men ju stressigare det känns nu, desto bättre känns det väl i mitten av januari. Hoppas jag.

Nåväl, strax ska jag sätta mig med matteböckerna vid skrivbordet. Senare blir det Oskyldigt dömd på tv. Förhoppningsvis gäller sängen efteråt, och inte mer plugg.



Oskyldigt dömd


/ Camilla

Trött

Nämnde jag att jag var trött igår? Jag somnade hur som helst redan innan Bolibompa ens hade börjat. Det extra roliga var att jag vaknade rätt nyligen, så det blev närmare 17 timmar. Idag blir det att ta med sig böcker till skolan för att plugga där så fort vi slutat. Jag tror att det är snäppet bättre än att jag åker hem och kollar på tv. Energi borde jag ju ha i alla fall. :-)

Omtenta på fredag, och realisten i mig börjar krypa fram. Jag ska försöka plugga järnet idag och imorgon, så jag åtminstone har en chans. Är tentan lika svår som sist blir det dock ett U igen, för jag förstår den knappt när jag kollar på lösningarna. Hur ska man då komma på allt själv? :-S


/ Camilla

Stress

Ikväll ska jag inte lägga mig sent alls! Eller åtminstone ska jag sova länge imorgon, för jag ska nämligen inte till skolan innan lunch. Dock ska jag plugga matte hemma, men för det behöver man i alla fall inte stiga upp klockan sju. Fast ska jag vara ärlig är det inte ofta det blir sju de dagar jag börjar tidigt heller, utan jag har återigen blivit den som stressar till bussen i sista minuten. Idag kunde man räkna minutrarna jag hade att fixa mig på mina fingrar. Hemskt var det, och resultatet blev att jag såg ut som ett cp hela dagen. Det positiva var väl att jag hann i tid ändå.

Annars har dagen varit tröttsam. Jag kände inte att jag behövde sova under redovisningarna, men när matten väl satte igång gjorde även gäspandet det. Den första halven av föreläsningen fick jag anstränga mig för att kunna hålla öppet ögonen, men under pausen vaknade jag till, och andra delen gick betydligt lättare. Nu skulle jag gärna vilja sova, men istället ska jag gå på en kort promenad innan jag börjar med mitt matteplugg.


/ Camilla


Måndag

Jag har precis ätit middag, och borde vara mätt och belåten vid det här laget, men istället är jag sugen på allt gott som finns. Det kan visserligen bero på att jag är ganska trött också, och inte har tid att gå lägga mig än. Ikväll ska det pluggas matte och tränas till morgondagens redovisning en gång till. Jag borde även vika in all ren tvätt i skåpen, diska, föra ut soporna och köpa klart mina julklappar. Frågan är bara när jag ska hinna med allt. Den här veckan måste jag ägna mest tid till skolarbeten.

En påse godis skulle i alla fall komma som en skänk från ovan, men jag antar att jag får klara mig med mina polkagrisar eller diverse bakverk i frysen. Flingor och mjölk fungerar också bra, men dessvärre kommer flingorna att ta sluten vilken stund som helst. Jag orkar verkligen inte handla idag också!


/ Camilla

Tack?

Vilken trevlig överraskning jag fick mig när jag steg upp och tänkte duscha för att fräscha till mig lite innan jag åker mot stan. Jag ställer mig i duschen, vrider på vattnet och vips, så kommer det inte mer. Det kommer dock vatten från kranen i toaletten, så det måste vara så att Lulebo fixar något med duscharna nu. Tack för informationen! säger jag. Jag hade gärna kunnat kliva upp och duscha lite tidigare om jag vetat, men inte det. Nu sitter jag i handduk och väntar på att det förhoppningsvis ska lösa sig.

Annars ska dagen som sagt tillägnas plugget. Jag tror att jag försöker satsa mer på matten idag eftersom den omtentan är redan på fredag, vilket känns ruskigt snart. För mig hänger det nog på tur om jag ska klara den eller inte, för uppgifterna på tentorna kan verkligen vara hur som helst. På den förra var de helt knäppa, medan de ändå är förhållandevis okej på de gamla tentorna. Hjälp mig!


/ Camilla


Idolfinal

Ja, vad ska man säga? Eriks flickvän är minst sagt pinsam. Börjar från 05:41.




/ Camilla

Lördag

Mitt trådlösa internet har återigen börjat fungera, och jag skulle inte kunna vara gladare för det. Mobila bredband kan slänga sig i väggen eller något, för segare får man verkligen leta efter. Visserligen sitter jag hellre på ett mobilt bredband än på de gamla modemen vi haft en gång i tiden, men jämfört med mitt vanliga trådlösa vill jag inte ens vara på det mobila. Pappa hjälpte mig hur som helst med att fixa allt igen, även om det inte var det lättaste när han befinner sig 17 mil bort och man endast kan kommunicera via telefon.

Jag har även hunnit med annat idag. Rummet intill hallen liknar återigen ett kök. Det är helt sjukt hur det kan se ut hos mig ibland. Fast ska sanningen fram blir jag nästintill galen bara det är något som är "stökigt", t.ex. obäddad säng eller lite kläder på golvet. Nu var det hur som helst inte så lindrigt, utan det var väldigt stökigt. Vad ska man säga? Det är inte så roligt att diska helt enkelt.

Nu ska jag försöka få annat gjort här innan jag ska promenera iväg för lite godis. :D


/ Camilla


Heja Erik!

Idolfinal ikväll, vilket jag inte tänker missa. Igår kväll somnade jag vid halv åtta, men ikväll ska jag göra allt fär att hålla mig vaken. Godis hjälpte mig inte igår, så jag får lägga förhoppningarna på något annat ikväll. Jag hoppas att Erik vinner. Det kommer bli något stort av honom, för han sjunger helt underbart.


Calle vs Erik


/ Camilla


Lampbyte

Ofta är jag rätt nöjd med att vara 162-163 cm lång, men nu skulle jag önska att jag var en aning längre. Antingen har jag köpt världens tjorvigaste lampa, eller så är jag helt enkelt för kort. Jag tror på båda alternativen, för lampan byter man lätt, men sen ska kuporna skruvas på också. Problemet är bara att jag inte riktigt ser vart jag skruvar, men så länge det inte ramlar ner kupor från taket får jag väl vara nöjd. Jag ids trots allt inte leva i mörker.

Lamporna i vardagsrummet var förresten inte de enda som brunnit, utan jag har ingen lysande lampa över varken diskbänk eller spis heller. I toan hade jag fram till nyss också ett mörker sen inatt, men nu lyser det som aldrig förr. Dock var det nödens lag som gällde. Valmöjligheterna var att gå på en mörk toalett, där man inte såg något alls, eller att inte gå på toa alls. Dock hade jag tydligen ingett brett urval av lampor hemma, så nu blir man snart blind när man går in dit. Två 40W-lampor lyser nu där till skillnad från de förra 15W. Men, jag klagar inte, för nu ser jag i alla fall något!


Mitt irritationsmoment i vardagsrummet


/ Camilla


Matte är mitt liv

Än en gång blev det skola från morgonen till kvällen. Det är ingen pigg Camilla som sitter och slöar i soffan nu heller, utan jag skulle verkligen kunna somna när som helst. Faktiskt tror jag att jag bara diskar och går ut med soporna innan det blir sängen. Då kanske jag hinner läsa lite också.

Hur som helst, har det varit rapportskrivning och matte som gällt hela dagen lång. Jag vill inte ens tänka på hur många timmar jag lade ner på våra tre uppgifter till morgondagens problemseminarium i matte, men det är tveksamt om de ens kan räknas på fingrarna. Nu är jag i alla fall klar, och jag hoppas verkligen att de är lösta rätt också. Det känns som att jag skulle behöva extrapoäng till den kommande tentan för att ens ha en chans att klara den.


Nåväl, nu ska jag inte bli kvar här.
/ Camilla


Tisdag

Det känns inte alls som tisdag idag, utan jag skulle lätt kunna tro att det var onsdag. Varför jag inte kan vara säker på vilka dagar det är vet jag inte heller. Det är inte direkt så jag hade skola i söndags, vilket borde gjort att måndag känns som måndag och tisdag som tisdag.

Hur som helst träffade vi representanter från fadderföretagen idag och fick göra en prioriteringslista över var vi skulle vilja ha sommarjobb. Beslutsångesten är bara förnamnet på vad jag hade, men till slut prioriterade jag SSAB först, eftersom det ju faktiskt är närmast mig också. Dock får jag ju se om jag lyckas få jobb där eller inte, men hålla tummarna kan man alltid göra.

Beslutsångest har jag även för vad jag ska göra. Klockan är så pass mycket att jag skulle kunna sova, men eftersom jag kom hem så sent har jag inte hunnit göra mycket vettigt, vilket jag kanske borde ha gjort. Det får nog bli så jag går och lägger mig riktigt snart, och förhoppningsvis hinner vakna upp och äta frukost innan skolan imorgon. Frukost har börjat bli något väldigt sällsynt numera.


/ Camilla


Ont i ryggen

Det är nog helt enkelt så att jag måste sluta planera. Till idag hade jag planerat att baka lussekatter, vilket jag även började med, och slutförde till vissa delar. Rätt som det var fick jag så ont i ryggen att det varken gick att stå och baka, eller sitta. Ännu värre blev det när jag skulle böja mig ner mot ugnen. Det som är kvar av degen och de ogräddade bullarna kommer att åka i komposten, och istället hoppas jag på att mamma vill skänka mig en påse lussebullar, för jag har inte tid att baka en gång till.

Imorgon blir det ingen sovmorgon fast jag egentligen först börjar kl 10.15. Jag måste iväg bra mycket tidigare, och förhoppningsvis kommer jag i tid till skolan också. Jag kan även försöka hålla tummarna för att dagen inte blir allt för lång, för jag vill gärna hem och plugga. Det har faktiskt gått bättre än jag kunde förvänta mig. :-)


/ Camilla

Typiskt

Det blev ingen film för mig idag, och tro det eller ej, men jag sov faktiskt när den satte igång. Jag kände mig så trött och uttråkad tidigare att jag faktiskt lade mig i sängen och läste lite. Rätt som det var somnade jag vid 19, och hade förmodligen sovit nu också ifall jag inte blivit väckt av ett telefonsamtal. Vanligtvis sover jag ju verkligen inte vid tio, men nu gjorde jag det. Efter det var det dessutom så att jag inte kunde somna om heller, så jag läste lite, och nu sitter jag här. Frågan är om jag ska plugga lite också.

Hur som helst läser jag just nu "Män som hatar kvinnor", och jag är väl den enda som vid det här laget inte ens sett filmen. Dock tycker jag att det alltid är roligare att läsa böckerna innan man ser filmerna, även om det kanske är riktigt dumt då filmerna aldrig lever upp till böckerna. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om boken än heller, eftersom jag bara läst drygt 150 sidor, men det verkar som att det åtminstone är en läsvärd bok.


Nu ska jag slå på julmusik på datorn, och kika ifall jag hittar något roligt.
/ Camilla

Min lördagkväll

Jag som trodde att jag inte skulle ha någonting att göra idag, men så satte jag mig framför tv:n och såg att det är en film kl 21.25 idag. Perfekt! Hoppas att jag hinner med allt jag ska göra innan det bara, så kan jag sitta och bara ta det lugnt i soffan sen, istället för att springa runt och städa i varje reklampaus t.ex. :D


28 dagar senare, tv4 kl 21.25


/ Camilla

Fredag

Äntligen är det fredag, och jag skulle inte kunna vara gladare. Den här veckan har varit en av de sämre, så nästa vecka kan inte annat än förbättra tillvaron. Även om skolan kommer ta en stor del av tiden både då, och veckan efter, så gör det absolut ingenting. För varje dag som går närmar sig ju nämligen julen. För första gången på länge längtar jag nästan, även om jag inte riktigt vet vad som gäller då.

Nu är jag i alla fall återigen bänkad i min alldeles för sköna soffa. Snart skulle man nästan kunna tro att jag bor i min soffa, men vad ska man annars göra när Idol är på tv? Hoppas att Erik och Tove tar sig vidare idag, så blir det en härlig final. Sedan hoppas jag på att Erik tar hem segern nästa vecka. :-)


/ Camilla


Jag vill ha en bil

Än en gång måste jag säga att jag verkligen hatar Luleås lokalbussar. Visserligen går de ganska tätt på dagarna, men vad är det med kvällarna? Bara för att jag missade ena bussen hem, som gick 20:46, fick jag vänta 25 minuter vid hållplatsen innan det ens dök upp en buss. Dock stannar inte den bussen vid min hållplats, så jag fick vänta ytterligare fem minuter innan den rätta bussen kom. Eftersom det dessutom är kallt ute fryser jag nu mer än jag vill tillåta folk att göra. Hemma i Korva skulle vi åtminstone ha en bastu!

Nåväl, nu har jag en massa mat igen. Och även en massa mjöl, socker m.m., som behövs för att baka. Till helgen blir det lussekatter och pepparkakor. Annat ryms nog inte i min frys, även om jag skulle kunna baka hur mycket godsaker som helst. Mamma, om du råkar läsa det här, så kan du gärna baka lite napoleonhattar åt mig. Fast inte hit, utan hem! :D


/ Camilla

Tur i oturen

En kort torsdag blev mycket längre än jag tänkte mig. Jag trodde att det bara var rapportskrivning imorse, men rätt som det var väntade ett problemseminarium i matten. Välinformerad som man inte är kom det som en chock, men det löste sig ändå. Tack till Ida, Ida och Johanna för det! :)

Imorgon är det fredag, och helg. Frågan är ju bara vad i all världen jag ska hitta på då? Om jag ändå inte har något att göra här kanske det vore lika att åka hem, igen, men och andra sidan är nog folk upptagna ihelg? Dessutom är det jobbigt att åka buss. Förslag om vad jag ska göra ihelg tas gärna emot, för jag orkar inte göra tv:n (läs: fyran) sällskap jämt.


Nu blir det middag, och sen ska jag till Willys!
/ Camilla


Nattuggla

Jag börjar faktiskt tro att det bara är en nackdel att ha endast ett fåtal kanaler. Visserligen är det ju tråkigt att inte kunna följa alla bra serier, men det klarar man sig utan. Vad jag mer syftade på i denna stund är att jag i nuläget sitter som fastklistrad framför tv4 jämt. Då kan man ju fråga sig hur ofta tv4 visar något bra? Nästan aldrig kan jag tala om, men ändå känner jag mig nästan tvingad att kolla på det som finns på tv. Kan tänkas vara dumt, men så är det.

Nu är inte tv:n enda orsaken till att jag blivit en nattuggla på heltid. Datorn är lika skyldig den med. Faktiskt är nästan allt skyldigt gällande den punkten, för har jag inget att göra kommer jag lätt på en massa onödiga saker. Igår på kvällen kom jag på att jag skulle börja stryka, hänga upp och nåla upp mina gardiner. Sagt och gjort. Ikväll, självklart ganska sent, kom jag på att jag skulle göra i ordning en kaksmet. Nu krävs bara tid och ork för att baka kakorna imorgon. Jag försöker hoppas på det bästa.


/ Camilla


1 December

23 dagar kvar till julafton
21 dagar kvar till jag åker hem?
20 dagar kvar till omtenta i IMP
17 dagar kvar till omtenta i matte 1
13 dagar kvar till redovisning av våra projekt
10 dagar kvar till andra mattelabben

Listan kan göras lång. Stressad är väl bara förnamnet på vad man är.


/ Camilla

RSS 2.0