Första advent

Det märks att julen snart är på ingång. Folk börjar ha utebelysning i form av granar, slingor m.m. I fönstren börjar adventsljusstakar dyka upp m.m. Hemma hos oss är några av mina syskon redan ivriga med att plocka fram tomtar och andra pynt, men det får de snällt vänta med. Dock hamnade redan några tomtar runt om i huset, men för att inte Elise ska bli ledsen så får de väl stå där nu.

Såhär ser det i alla fall ut hos oss:








/ Camilla

Söndag

Jag sov faktiskt inte till tolv idag, så det så. Fast ska jag vara ärlig var det inte långt ifrån - 11.58. ;-)

Imorse kände jag mig alldeles för trött för att åka till Haparanda, plus att jag inte kände att jag ville gå runt i affärerna själv. Kanske tar jag det imorgon istället, eftersom jag ändå inte lär ha annat för mig än att träna basket på kvällen. Oftast brukar jag sova ut ordentligt på våra lediga dagar bara, och det slutar inte alltid allt för bra eftersom man inte är trött på kvällarna sen. Visserligen brukar inte min trötthet ha så stor betydelse på när jag går och lägger mig, men i alla fall.

Idag lär jag inte göra annat än kolla på tv, som vanligt. Jag missar alltid Ugly Betty på tisdagar när jag jobbar, så då passar jag helt enkelt på att kolla det idag. Utöver det är det One tree hill och Gossip Girl som gäller om inget annat dyker upp. Om mamma kommer hem tidigt kanske vi även bakar lussekatter. :-)


Idag är kanal5 min bästa vän!


/ Camilla

Agnes

Jag fick syn på Agnes nya video på msn, som är min startsida på den här datorn. Den var faktiskt ganska bra, tyckte jag. Vad tyckte ni?




/ Camilla

Barnvakt

Lördagen både kom och gick lika fort den här gången. Jag kan inte direkt säga att jag gjorde många olika saker, eller ens var sysselsatt hela dagen, men när det väl började gick allt i ett.

På eftermiddagen hade vi match mot Höken, som vi dock förlorade med ganska mycket. Direkt efter det rusade jag iväg till Soukolojärvi, där jag varit barnvakt fram till nu. Visserligen har ju barnen sovit i ett x antal timmar nu, men ett tag hann jag i alla fall vara med de innan de skulle lägga sig. Efter det har jag bara suttit och kollat på tv och film. Först blev det stjärnor på is, filmen och sedan en rad olika tv-program. De sistnämnda följde jag absolut inte noggrant, men det var ett tidsfördriv helt enkelt. Något roligt finns det alltid att se på. :-)

Nu är jag lite i valet och kvalet för om jag ska åka med till Haparanda imorgon eller inte. Väljer jag att åka med blir det tidig uppstigning, men och andra sidan kan jag ju faktiskt sova ut på måndag då vi är lediga. Åker jag med måste jag nog dessutom tillbringa min tid själv där ett bra tag eftersom mamma ska se på brorsans match, som jag struntar i för att istället vara i affärerna. Nåväl, jag lär ju se hur jag gör på morgonen.


God natt (om man ens kan säga så mer?)!
/ Camilla


--

Jag måste passa på att tacka mamma, som faktiskt städade mitt rum precis som jag bad henne om. Det blev fint! :-)


Världens sötaste!

Jag måste bara säga att Elise är världens sötaste lillasyster. Hennes humörsvängningar är också skrattretande varje gång. Tidigare idag stod jag vid spisen och lagade korvstroganoff och ris, men när jag sedan frågade om hon skulle äta maten blev hon helt ursinning. Tydligen hatar hon att äta det, och försökte kräva att jag skulle laga något annat, men icke. Då kom hon och skrek och slog till mig hur många gånger som helst. Det slutade med att hon bara åt lite ris.

Några timmar efter det satt vi och spelade yatzy på hennes begäran. I det spelet är hon den kaxigaste som finns. Sedan hon fick veta att yatzy ger 50 poäng sitter hon och fuskar hela tiden. Så fort jag kollar bort har hon fått yatzy på tre slag. Inte bara en gång, utan varje gång. När jag sedan ska reta henne och blåsa på tärningarna för att få yatzy blåser hon också och säger "bli nå annat, bli nå annat", haha. Inte har man tråkigt med den tjejen i alla fall.


I stugan i somras


/ Camilla


Mer kemi

Nu borde jag inte ha något mer som är förknippat till kemi. Måndagens prov klarade jag galant den här gången. Jag hade faktiskt dubbelt så mycket poäng som jag hade förra gången, så nu är jag ganska nöjd. Dock är jag inte smart inom ämnet för det. Jag nötte bara in några svar som jag hade fel på förra gången jag gjorde provet. Hur som helst, så gjorde jag bort "kemidelen" i naturkunskap B idag, och länge tog det. Jag satt och gjorde provet i hela två timmar, och ändå vet jag inte om det gick bra eller dåligt. Jag hoppas i alla fall på det förstnämnda.

Annars har jag inte hunnit med så mycket mer idag. I skolan satt jag i fiket fram till lunch, och där efter hade jag ju i princip bara provet att göra. När jag kom hem kände jag mig seg, så jag satt bara och kollade på tv till middagen. Efter det var det inte mycket tid innan jag sulle till träningen, och här sitter jag återigen. Jag kanske är en datanörd i alla fall.


/ Camilla


Tidsfördriv?

Nu är jag ätt och belåten efter att ha ätit lunch för ett tag sedan. Det blev köttfärssås, spagetti och massor av morötter idag. Dock känner jag mig otroligt sugen på fika just nu. Jag vet inte hur jag blev det, men nu kan jag knappt bärga mig. Sockerkaka och allt annat frestar mig enormt mycket, men jag vet inte direkt om jag orkar börja baka. Istället tänkte jag kolla på Ugly Betty, som jag missade både i tisdags och söndags, eller bara kolla på tv annars. Naturkunskapen sätter jag igång med efter det. Prov imorgon!


/ Camilla

God morgon!

Igår var jag minst sagt trött. Jag råkade somna med datorn på redan vid halv elva, men när jag sedan en timme senare märkte att den fortfarande var på stängde jag bara av den och somnade om. Det är inte ofta jag somnar vid halv tolv mer, men kanske är det dags att ändra på det. Sönt var det att sova i alla fall. :-)

Idag väntar en kort skoldag följt av jobb kl. 16. Går det inte bättre på jobbet idag blir jag verkligen sur. Igår sålde jag sämre än jag gjort på länge, och därför kändes tiden tio gånger längre än den var egentligen. Alla jag ringde till var sura eller så var de inte hemma. Telefonsvarare hann jag också komma till ett x antal gånger, på raken dessutom.


Nu ska jag i alla fall fixa mig till skolan. Bussen kommer snart också.
/ Camilla

Måndag

Nu är klockan mycket igen, suck. Jag kan verkligen inte hålla mig ifrån att vara vaken länge hur jag än försöket med det. Igår lade jag mig tidigare än jag brukar, men då kunde jag minsann inte sova. Det resulterade i att jag gjorde massor av onödiga saker mitt natten. Bl.a. startade jag min dator en och annan gång, men den var som vanligt knäpp, så till slut hade jag inget tålamod för den mer. Somnade gjorde jag nog kring klockan tre, och tro det eller ej, men jag orkade upp rätt bra på morgonen. Jag hann i alla fall till skolan till klockan åtta, och det var huvudsaken.

Hur som helst, så somnade jag till i soffan tittandes på Prison Break, men nu är jag inte trött längre. Visserligen kan det bero på att jag badade bastu en snabb sväng, men ändå. Kanske tröttheten kommer tillbakaa inom kort. Åtminstone hoppas jag det, för imorgon lär det bli ytterligare en stressig tisdag. Suck.

Ett kemiprov hann jag också med att göra idag, och nu gick det faktiskt bättre än förra gången. Jag kunde långt ifrån alla uppgifter, men det är inte vad som räknas. Fler än förra gången kunde jag, och då borde jag faktiskt klara provet denna gång. Gör jag inte det så får jag väl helt enkelt plugga en gång till.


/ Camilla


Tv och pluggande

Jag måste faktiskt säga att det fungerat bättre än jag tänkt mig att plugga vid tv:n, i reklampauserna rättare sagt. Men lugn, jag har inte på tv:n nu sen över en timme tillbaka, men ändå har jag alltid saker som stör mig. Nåja, jag har i alla fall snart läst igenom allt, och jag verkar förstå det mer än förra året i alla fall. Kruxet kommer senare när det gäller att komma ihåg allt man läst. I det här fallet hoppas jag på att det finns odds till att det ska vara möjligt. Dock är det ju kemi B vi pratar om, så ingen aning om hur det kommer att sluta.

Hela veckan lär bli stressig den här gången också. Jag tror i alla fall att det är jobb på tisdag och onsdag, sedan har jag två prov, som jag visserligen själv bokat in. Någongång måste de ju göras, så varför inte passa på medan det är relativt lugnt? Utöver det har jag träningar samt en match på helgen. Det låter som mer än det är, för jag kommer visst att ha fritid också. I själva verket är  det nog bara tisdagen som blir helt fullbokad, som vanligt. :-)


/ Camilla

Plugg-dag

Jag kom precis på att jag har prov imorgon. Antingen i kemi B eller naturkunskap B. Jag får välja själv, men jag vet faktiskt inte vilket jag vill göra bort först. Det skulle vara en skön känsla att slippa ha press över kemin, men samtidigt är naturkunskap mycket lättare. Kanske gör jag kemin ändå. Den har jag ju faktiskt börjat plugga till också.

Annars har jag inte gjort något alls idag. Det är inte allt för länge sedan jag ens stigit upp. När min väckarklocka ringde på morgonen stängde jag av den och passade på att sova ut idag istället. Dock är klockan nästan alltid för mycket när man vaknar, men nu hade ju syrran vaknat ungefär samtidigt i alla fall, så det gör inget. Jag har ju fortfarande hela dagen på mig att plugga, även om jag nu inte kommer att göra det. Två timmar kanske jag ägnar åt kemiboken, men mer än så lär det inte bli eftersom jag aldrig orkar hålla på med det speciellt länge i sträck.

Här har ni en låt att lyssna på. Renée lyssnade på den så många gånger att jag också fastnade till att göra det.




/ Camilla

Yatzy

Snart börjar Stjärnor på is igen. Jag missade programmet förra veckan, men efter Markus första åk trodde jag nästan att han blivit sämre igen. Dock var det bara tillfälligt, eftersom han slog poängrekord i det andra. Mammas telefon har det nog gått mycket pengar från idag. Efter första åket hade hon ringt fem gånger, och känner jag henne rätt har hon ringt flera gånger till efter andra. Fast jag röstade inte fem gånger, som hon sade att jag skulle, men tre får räcka den här gången. Han åker nog inte ut ändå. :-)

Annars har kvällen bestått av panik-städande och yatzy-spelande. Jag vann faktiskt överlägset stort den andra gången vi spelade. Marginalen till Elise, som blev tvåa var nästan hundra poäng. Sedan måste jag ju skryta lite med mina tre yatzyn jag hann få under spelets gång. Är man bäst så är man!




/ Camilla

Promenad

Jag sov inte så länge som jag trodde att jag skulle sova idag, faktiskt. Dock vaknade jag inte tidigt för det, utan vid halv tolv. Efter det har jag hunnit med en hel del saker. Jag har ätit frukost, kollat på Gilmore Girls, rensat mitt skrivbord lite och varit ute på en promenad med Theo. Idag var det nog kring -12 grader ute, men kallt var det ändå. Kanske försöker jag få med Madde på en längre promenad senare istället. Det är ganska tråkigt att gå ensam.

Snart ska jag duscha, och efter det ska jag städa färdigt rummet. Gör jag inte det nu kommer jag bara att skjuta på det till rummet blir stökigt igen. Det är bara en tidsfråga, men nu ska jag försöka hålla rummet i hyfsat skick ett litet tag i alla fall. Det borde ju inte vara så svårt, men ändå lyckas jag alltid stöka till det på ett eller annat vis.


/ Camilla

Johan Palm



Alla som sagt att Johan Palm suger har helt rätt. Det tycker i alla fall jag. Konstigt att han kan vara bland top 5 överhuvudtaget. Det borde ju liksom vara de fem bästa, men han hör ju inte precis hemma i den kategorin. Jag antar att folk inte röstar över hur bra se sjunger, utan av helt andra orsaker. Snygg var han inte heller.

Jag blev kvar framför tv:n alldeles för länge, och nu är jag faktiskt trött. Dock måste jag renbädda min säng innan jag kan sova. Egentligen skulle jag skurat och dammsugit rummet idag också, men det får jag ta imorgon. Hoppas att jag kommer upp i hyfsad tid. Det skulle jag behöva. :-)


/ Camilla

Musik

Alltid verkar jag nöta ut vissa låtar, och nu är det denna som står på tur (fast jag får hoppas att jag inte lessnar så fort i alla fall, för den är rätt bra):




/ Camilla

Hemmakväll

Konstigt nog känner jag mig extremt energisk nu. Efter att ha lagat middag, som idag bestod av fisk, potatis, grönsaker och sås, fick jag för mig att börja diska. Sagt och gjort. Kanske borde jag städa nu också. Jag började lite smått sist jag var uppe, men nu ska jag färdigställa det rummet i alla fall. Det vore roligt att städa fler rum också, men tyvärr får jag inte göra vad jag vill med det andra så. Helst skulle jag slänga bort onödiga saker, men mamma blir nog inte glad om jag slängt bort hälften av sakerna från huset när hon kommer hem från Umeå på söndag.

Egentligen har jag lust att göra något roligt ikväll som omväxling från det vanliga, men jag kommer inte på något. Någon som har något förslag? Annars lär det bli film, tv eller dator för min del när slöheten tar vid. Jag har några osedda filmer nu, men eftersom det är fredag borde det ju komma något bra program alternativt en bra film på tv?  Kanske tar jag och se på Idol bara för att kolla om Johan Palm är så dålig som alla säger. Han verkade helt okej i ett klipp jag såg i alla fall, men så var det ju bara ett kort klipp på några minuter.


Nu är det lika att sätta igång medan jag fortfarande ids!
/ Camilla


Fredag

Äntligen fredag, och efter det dagliga strulet hemma ska jag snart till skolan. Imorse handlade det dock inte om mig, utan om de andra. Hade tänkte åka med mamma och de till skolan, men plötsligt var bilen full och det blev jag som fick stanna hemma. Det är ungefär liknande problem som uppstår här varje morgon. Suck.

Nåja, annars kommer nog dagen bestå av redovisning i engelska C?, fysik B och matte D. Hyfsat lätt dag faktiskt. Sedan är det äntligen helg och man får göra vad man själv vill. Eller på söndag har vi match i Luleå, men annars så. Dock är mamma i Umeå hela helgen, så jag lär bli sittandes hemma bara. Men äsch, time will tell.


Ha det bra!
/ Camilla

En dålig dag

Den här dagen har inte varit bra alls. Idag har faktiskt inget gått bra för mig. Jag tvingade mig själv till träningen eftersom vi har match på söndag, och det är aldrig folk på träningarna. Kanske dumt gjort eftersom jag började känna av halsen igen. Så länge jag inte har så ont att jag inte kan prata tänker jag minsann träna. Jag måste träna annars fungerar ingenting.

Jag har återigen kommit i tankarna om jag borde hoppa av några kurser som ändå inte är obligatoriska. Alltsammans börjar bli alldeles för stressigt, och jag ser inte något bättre alternativ till förbättring än det. Kanske borde jag kämpa med några i alla fall, men då förlorar jag tid till resterande kurser. Suck. Varför kan inte allt bara vara enkelt?

Nu ska jag i alla fall duscha en snabb sväng innan jag ger mig på något skolarbete. Engelskan har jag åtminstone gjort klart igår, men jag känner att jag behöver ta igen mig rejält i fysik B. Dock vet jag inte hur långt alla andra kommit? Efter lär jag ju hur som helst vara.


/ Camilla

Kvällens diskussion

Egentligen är nog alla lite sjuka på jobbet. Inte sjuka så att de har feber eller något, utan diskussionerna våra har alltid knäppa ämnen. Jag vet inte riktigt hur, men idag satt vi och snackade om renar hur länge som helst. Minns jag inte helt fel började det med att äta fisk, och gick sedan över till renar och allt därtill - hur mycket de äter, vad de gör, hur det smakar o.s.v.


dumma varelser som enligt mig inte ens smakar gott!

Nåja, annars gick jobbet hyfsat bra idag med. Jag hade hoppats på att sälja mer än igår, men jag kom i alla fall bara två stycken ifrån idag, så nog är jag nöjd. Dock blir jag alltid helt ställd när jag måste börja förklara åt folk på engelska. För det första är jag inte allt för duktig på att prata det, men sedan använder man inte precis de orden så ofta heller. Hur som helst, så verkar alla ha förstått mig hittills. Faktiskt så har jag förstått de också, så jag kan inte vara allt för dålig ändå. Dock lär jag ju märka av det motsatta när jag strax ska skriva klart min text till redovisningen imorgon. Först blir det bara en liten paus.

Konstigt nog var jag inte särskilt trött i skolan eller när jag gick hem från bussen, men direkt efter lunchen när jag märkte att internet inte fungerade slog det till. Jag tänkte kolla på tv bara, men det slutade med att jag sov i två timmar. Optimistiskt sett får jag väl se det som att tiden åtminstone gick fort, om nu det är bra eller inte. Annars hade jag troligen bara gjort andra onödiga saker, som att äta, spela dataspel o.s.v.


/ Camilla


Inte igen!

Nu börjar jag bli less på det här. Varje morgon är som en mardröm för mig eftersom jag alltid får stressa hur mycket som helst. Imorse vaknade jag runt halv sju med datorn surrandes bredvid mig. Fråga mig inte hur jag lyckats sova med det oväsendet hela natten, men jag antar att min dövare sida slog till igen. Varmt måste det också ha varit, men jag har inte känt något när jag sov i alla fall. Upp kom jag inte när jag vaknade, utan lade ner datorn på golvet och somnade om en stund. Dock blev stunden inte kort, utan jag tog mig upp lagom till att behöva göra sig i ordning på bara några minuter. Återigen gick bussen när jag tvättade bort sminket precis innan jag skulle springa ut. Nåja, det kommer ju faktiskt en till snart. Bättre sent än aldrig heter det ju.

Idag är det i alla fall en kort skoldag då vi redan slutar till lunch. Är jag såhär trött då också ska jag minsann lägga mig ner och vila i några timmar innan jag ska till jobbet, men det ser jag ju senare. Oftast blir jag pigg precis efter att ha läst all post och ätit lunch. Idag är det i alla fall inga tv-program jag måste kolla på. Inte för att någon tvingar mig att kolla på de andra heller, men jag har fastnat helt enkelt. Det är inte alltid så lätt. ;-)


Ha en bra dag!
/ Camilla

Studentmössor

Jag vet inte varför, men på senare tid har jag börjat vara uppe alldeles för länge igen. Idag verkar inte bli något undantag, då jag faktiskt befinner mig framför tv:n igen. Nu är det andra dagen i rad jag kollar på 2½ män, och fortsätter det såhär kommer jag säkerligen att börja följa de flesta serierna som går vid den här tiden av dygnet. Förra året kollade jag tv till nästan klockan ett varje dag, men då var jag i och för sig väldigt trött också.

Idag har jag hunnit med ganska många saker egentligen. I skolan beställde jag studentmössan, som det nog blir ändringar på så fort det går, och på idrotten var det gladiatorerna som stod på schemat. Det var i princip det enda jag gjorde i skolan idag. Projektarbetet får vi ta igen på torsdag istället, om vi hinner klart med engelskan imorgon så.

Jobbet gick ovanligt fort idag, och faktiskt väldigt bra också. Jag sålde mer än jag tidigare gjort, men samtidigt kan jag säkerligen förbättra resultatet. Kanske lyckas jag med det imorgon. Nu ska jag i alla fall försöka stänga av tv:n så jag inte dödar allt för mycket tid i soffan idag.


/ Camilla


En rörig dag

Egentligen är klockan för mycket idag också, men än hinner jag minsann inte sova. Imorgon kommer jag nämligen att behöva stressa till jobbet efter skolan igen. Tur att vi ofta slutar idrotten tidigare så att jag hinner duscha på sporthallen. På så vis hinner jag precis äta och eventuellt byta kläder hemma. Nåja, jobb ger pengar, och det behöver jag.

Idag har jag inte fått mycket alls gjort. Jag gjorde åtminstone klart historiefrågorna, och var på basketträningen på kvällen. Mer än så har jag inte fått gjort idag, vilket nog kommer att straffa mig senare i veckan. Förhoppningsvis hinner jag göra mina andra måsten senare i veckan. Det borde faktiskt finnas en hel del tid över.


Nu ska jag bara se klart på 2½ män, och sedan rusar jag iväg.
/ Camilla


Katy Perry






/ Camilla

Söndag

Den här helgen har varit otroligt lugn, vilket självfallet är skönt. Jag har inte känt att jag haft några måsten överhuvudtaget, vilket resulterat i att jag spelat en hel del, men även bara slöat framför tv:n etc. alldeles för mycket. Senare idag ska jag göra klart historiefrågorna, men utöver det tänker jag bara ta det lugnt. Det behövs också göras ibland. :-)

Sova har jag också hunnit med. Igår steg jag inte upp förrän närmare ett, men idag var jag uppe "redan"  före klockan tolv. Visserligen var jag vaken relativt tidigt idag, men det var så skönt att bara ligga kvar och känna att man inte har bråttom någonstans.

Idag ska jag försöka ta mig ut på en promenad också. Visst skulle jag kunna passa på nu när det är ljust, eftersom man faktiskt ser renarna bättre då, men jag har annat för mig på dagen. Sedan kan jag inte missa Ugly Betty heller, som jag inte hann kolla på i tisdags p.g.a. jobb. Och den som nu får för sig att det är massor av renar här, har nog delvis rätt, men även fel. De brukar oftast bara vara på ett ställe, men i mörkret ser man de bara inte. Idag när jag åt frukost befann de sig bara några meter från vårt hus. Haha. Snart har vi nog mer renar än människor i byn.


30 st var det. Alla syns bara inte.


/ Camilla

Slösa eller spara?




Jag är verkligen urkass på att bestämma mig. Ena dagen vill jag ha både uggs och canada goose jacka (äkta givetvis), men andra dagen blir jag snål. Nu står jag mittemellan. Visst finns det sparvarianter på de båda, men jackan känns speciellt värd att köpa trots sitt höga pris. Det är faktiskt en investering om man köper den, tycker jag.

Uggsen väger jag de båda varianterna mot varandra, men kommer egentligen aldrig fram till något svar. De äkta känns väldigt dyra just nu, men samtidigt vill jag inte ha de billigaste. I Kalix hittade jag ett par jättebra och till ett bra pris, men när jag får möjlighet att åka dit är en annan fråga. Hjälp mig, hur ska jag göra? Med både jackan och skorna. Sparvarianterna eller inte?


/ Camilla

Myskväll

Jag förstår egentligen hur det kan vara så himla kallt på övervåningen hemma hos oss. Visserligen har jag mina misstankar på att mina fönster inte är helt stängda i mitt rum, men hittills har jag inte märkt att ett enda rum här vore speciellt varmt. Man fryser ruskigt mycket hela tiden, och den mesta tiden får man bära med sig yllesockar och filtar. Nåja, det är ju mysigt i alla fall.

Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt. Den mesta tiden har jag dödat vid datorn, men jag har hunnit övningsköra en del också, samt äta godis. Det sistnämnda var inget planerat, utan är en impulshändelse. När det finns godis måste jag bara ha. Inte en, två eller tre utan många. Imorgon tar jag i alla fall igen det med en långpromenad. Någon som vill följa med? :-)

Nyss kom jag hem från byn där vi var och hälsade på hos våra kusiner ett tag. Det var knappt någon hemma, men det var roligt ändå. Alltid roligt med omväxling från att bara vara hemma hela tiden. Det blir faktiskt väldigt långtråkigt till slut.


/ Camilla

Spel och skola

Nu sitter jag hemma, och ska nog spela lite The sims 2 innan bussen kommer. Morgonen blev stressig idag igen, och jag missade säkerligen bara bussen med en minut eller något, eftersom jag hela tiden passade tiden. Bättre att komma sent till skolan än inte komma alls, eller? Jag hinner ju vara med på två lektioner i alla fall.

Senare idag ska jag städa mitt rum. Det börjar se ut som en soptipp, fast med kläder istället för sopor. Allt vore ju lättare om jag bara skulle orka vika in all tvätt i garderoben direkt, men ofta stressar jag så mycket att det mesta bara hamnar runt omkring garderoben. På stolar, sängen, golvet och för tillfället även tvättstället (ni vet, som man hänger kläder på?). Dock orkar jag inte ta tag i det nu, utan efter skolan i all lugn och ro istället. Det blir nog bättre resultat på det viset.




/ Camilla


Torsdag

Dagarna går fortare än någonsin känns det som. Som vanligt sitter jag framför tv:n med Elise. Jag förstår inte varför jag blivit så slö på sistone. Visst var jag och tränade, men innan det halvsov jag framför tv:n till ett par program. Då var jag dock trött, nu är jag bara lat. Dålig självdisciplin har jag också hunnit få. Skulle min hjärna bestämma skulle jag äta, äta och åter äta. Suck. Så ska det inte vara, och jag ska minsann ändra på det.

Snart kanske jag borde bada bastu ett tag och kanske ta mig i kragen gällande skolarbetet. Jag har ju hela helgen på mig, men det kan ju vara bra att börja lite smått i förväg också. Inte för att det diret är bråttom med något just nu, men jag har en tendens av att hamna efter när det blir stressigt, och det vill jag inte göra igen. Nu ska jag skärpa mig totalt. Jag ska satsa mer på skolan nu. Det behövs verkligen.


/ Camilla

Onsdag

Jobbet gick inte bra alls idag. Jag vet inte vad som var fel, men kanske råkade jag bara komma till alla negativa personer. Man blir rätt less efter flera som lägger på direkt bl.a. Men äsch, jag fick ju med mig en film i alla fall. Det är trots allt bättre än ingen alls.

Annars har jag inte gjort mycket alls. Längtat efter att träna mest, men imorgon blir det i alla fall basket. Skönt att inte ha fler arbetsdagar den här veckan. Då hinner jag med så mycket annat, och det är verkligen skolan och basketen som ska komma i första hand nu. Jag har dessutom en helt ledig helg. Inga basketmatcher heller, så nu ska jag passa på att göra skolarbeten plus eventuellt hinna åka någonstans. Det sistnämnda brukar vara ett osäkert kort, men jag hoppas i alla fall på att få möjlighet till det.


Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon!
God natt!/ Camilla


Tekniska problem

Efter den alldeles för stressiga dagen igår väntade en lugn dag idag. Igår hann jag bara vara hemma 25 minuter innan jag skulle till jobbet, och på den tiden skulle jag hinna få i mig mat, byta om och fixa mig. Det var inte mycket tid och därför fick jag springa runt överallt för att hinna, men det gjorde jag i alla fall. Jobbet gick dock lite sämre igår, men då hoppas jag på en förbättring idag.

Mina datorer har slutat att fungera normalt. För det första är de väldigt sega, men sedan fungerar inte internet på någon av de heller. Msn är det dock inga problem med. Jag har nog ett eller annat virus på båda två, men det har jag nog ingen annan än mig själv att skylla på. Det var trots allt efter att jag laddade ner One tree hill som de började tjorva. Hoppas pappa fixar det i alla fall. :-)

Egentligen skulle jag använda mina drygt två timmar till skolarbeten idag, men jag orkar helt enkelt inte. Kanske tar jag mig i kragen och gör något av de, men det ser inte allt för ljust ut. Jag är trött, men vila tänker jag minsann inte göra för att undvika att sova alldeles för länge, som jag nästan alltid gör när jag vilar på eftermiddagarna.


/ Camilla

Less

Den här dagen har gått fort. Först skola, som innebar ett alldeles för svårt och långt matteprov. Har jag tur klarar jag nog godkänt på provet, men mer än så blir det inte. Jag satt verkligen där som världens dummaste person och fattade noll av uppgifterna. Nåja, det går alltid att förbättra till det nationella provet. Hoppas jag.

Efter skolan har jag skrivit en hel del på historian, och nu är den faktiskt så gott som klar. Jag ska läsa igenom allt och utöka mina egna åsikter lite till. Det borde duga, och förhoppningsvis får jag ett relativt bra betyg på den också. Ett MVG känns för långt borta just nu, eftersom jag säkert missförstått något i uppgiften eller helt enkelt slarvat. Det sistnämnda är nästan självklart när det är mig det handlar om. Aldrig lär jag mig.

Min egen stationära dator har blivit helt konstig. Igår slutade en del av tangenterna att fungera, vilket resulterade i att jag fick kopiera några av bokstäverna och klistra in de jämt och ständigt. Det var verkligen jobbigt måste jag säga. Nu har jag dock ockuperat systrarnas så gott som hela dagen, men jag måste bli klar med skolarbetet så.

Träna har jag också hunnit med. Idag var vi fem personer på träningen. Lite trist när det inte kommer fler, men vad kan jag göra åt saken? Ingenting. Imorgon tränar i alla fall inte jag, men då är träningen inte obligatorisk. Och för er som undrar, så jobbar jag.


/ Camilla


Pluggdags

Efter det här inlägget ska jag plugga lite seriösare. Jag lovar! Snodde förresten listan från Caroline.  


är du beroende av din telefon?
så fort du ser det här är du utmanad!


var ligger din telefon när du sover? precis bredvid kudden. ändå vaknar jag inte när den ringer.
hur ofta ligger din telefon hemma utan batterier? aldrig
hur känns det när du inte har din telefon på dig? som om något viktigt fattas. jag oroar mig hela tiden för att jag ska missa samtal eller viktiga sms.
får du någon gång höra att du är en telefonälskare? nej, men telefon-nörd bl.a.
hur många samtalsminuter har du ringt? 04h 37min 51sek
hur många telefoner har du haft det senaste året? t
blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig? vissa...
vad står de i de 4e sms:et i din inkorg? okok jag har lyckats ta mig ut i skogen
vad står de i de senaste skickade sms:et? det får nog bli så
vem är överst i listan över missade samtal? mamma
vem är 6a på listan över mottagna samtal? tele-connect
vem är 2a på listan över uppringda nummer? renée
vad har du som bakgrunds bild? temabilden
hur mkt batteri har du? 100%
vem är 8 på din kontakt lista? betty
vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen? finns väl en del..
vem är den första på bokstaven "G" i din Kontaktlista? har ingen
vad heter din mobil, som bluethooth namn? camilla ;-)
den bästa låten på din mobil? markus fagervall - if you don't mean it
den sämsta låten på din mobil? ingen aning
den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen? recept
hur mkt är klockan när du gör detta? 00:20


/ Camilla


En dålig dag

Idag har jag en av mina sämre dagar, igen. Absolut inget har gått vägen för min del idag. Det hela började med att jag försov mig, och efter det har det bara fortsatt. Varenda liten detalj som kan misslyckas har gjort det. Jag hatar verkligen dagar som denna. Det gör mig på dåligt humör, inte minst av att folk surar och skriker på mig.

Skolarbetena har inte blivit gjorda idag. Mitt humör påverkar allt under hela dagen. Är jag riktigt sur går det inte att hålla på med skolarbeten. Åtminstone inte seriöst. Nu ska jag dock försöka ta tag i matten för att försöka få ett VG på provet imorgon. Får jag det borde även kursen resultera likadant. Annars blir jag riktigt missnöjd. Dock säger magkänslan mig att det kommer att gå dåligt. Jag har inte förstått nästan något av det vi hållt på med under höstterminen, så jag behöver massvis med tur för att klara det imorgon. Håll tummarna för mig. :-)


God natt!
/ Camilla


Heja Markus!


Bild från http://www.tv4.se

Markus och Johanna äger sönder Stjärnor på is tillsammans med Jesper och Alexandra. Idag var även Josefine och Johan bra, men som helhet har de inte varit något att hurra över. I början var jag skeptisk över om programmet skulle vara sevärt, men det är verkligen en bra lördagsunderhållning. Som pricken över i:et har jag även lillasyster som alltid ska ha med mig och "dansa isdans" efteråt här hemma. Hon gillar verkligen att apa sig framför speglarna. Haha.

Skolarbetet har inte gått mycket framåt ikväll, men nu ska jag ta i med hårdhanskarna. Programmet håller åtminstone inte på så länge till, men det betyder inte att all tid kan ägnas åt skolarbete ändå. Jag måste nämligen packa och ladda ner musik inför morgondagens bussåkande. Den här gången ska jag verkligen inte glömma att ta med headset. Jag pallar inte en tyst bussresa till.


Nåja, jag har tio minuter kvar innan Stjärnor på is fortsätter.
Ha en bra lördagkväll! / Camilla

Stressigt värre

Nu är jag hemma från Haparanda och har även hunnit få i mig lite middag. Den bestod idag av hamburgare med bröd, på pappas begäran. Inget jag föredrar, men samtidigt orkade jag verkligen inte börja laga något eget när resten av familjen redan åt. Mätt blev jag ju åtminstone.

Nu väntar både Stjärnor på is och massor av skolarbete. Jag kom precis på att hela morgondagen kommer att gå åt i Luleå, vilket resulterar i att jag verkligen inte hinner göra varken historia eller matte imorgon. Nu blev jag riktigt sur. Vi åker redan kl. 09, men jag kommer inte att hinna sova många timmar eftersom jag måste försöka ta igen allt inatt. Helvete också!


Nåja, nu ska jag sätta mig framför tv:n ett tag.
/Camilla

Kalasdags!

Nu ska jag snart äta lunch, sedan blir det att fixa sig innan vi åker iväg. Min kusin William fyller nämligen 2 år idag, så vi ska dit på kalas. Före ska vi dock en sväng till Torneå, eftersom jag bl.a. måste lämna tillbaka en klänning. Min rabattkupong till Kicks går ut imorgon, så dit in måste jag också. Dock vet jag inte riktigt vad jag behöver mest just nu, men något ska jag väl hitta i alla fall. :-)


Jag är på mammas sega dator nu, och tangenterna är knäppa, så jag orkar inte skriva mer.
/ Camilla

Beställning

Jag har fått något ryck att jag bara måste köpa saker hela tiden numera. Vanligen brukar jag bli snål när jag kollar hur mycket pengar jag har på kontot, men nu har jag kommit in i någon slösperiod igen. Nåja, jag beställde i alla fall delvis nödvändiga saker från H&M. De viktigaste sakerna jag behöver finns inte med i beställningen, men har jag tur kanske jag hittar de på någon shoppingrunda nu på vintern. Jag har ju så jag klarar mig, men nya kläder är alltid roligt att få. 

 


/ Camilla

Fredag

Äntligen fredag, vilket innebär att jag får sova nästan så länge jag vill i två dagar. Vad är inte härligare just nu? Det finns nog mycket, speciellt skulle det  vara härligare om jag gjort klart historian och räknat alla mattetal på de två kapitlena. Men inte det inte. Istället kommer jag att stressa ihjäl mig med det ihelg. Utöver alla nöjen. Haha.

Dagen idag gick fort, så som även resten av dagarna den här veckan. Vi hade möte med studentkommitén på morgonen, och det känns verkligen som att studenten är snart. Det är så kul att sitta och planera saker inför studenten. Inte minst balen. :-)

Jag har typ glömt bort att blogga på sistone. Ikväll har jag t.ex. suttit ett x antal timmar framför datorn, men jag glömde helt bort att uppdatera bloggen även om jag hade en flik uppe med det. Nåja, bättre sent än aldrig?


Hoppas alla haft en bra fredag!
/ Camilla


Torsdag

Jag har märkt att jag har börjat sitta mycket mindre vid datorn nu jämfört med förut. Idag har jag inte haft något intresse alls att gå upp på övervåningen och sätta mig framför datorn. Inte för att jag direkt gjort nödvändiga saker när jag var hemma mellan skolan och träningen, utan jag läste Kalle Anka och kollade på tv.

Träningen gick i alla fall hyfsat bra idag. För första gången på länge var vi dessutom många också. Det skulle vara kul om alla kom på de andra träningarna också, men däremot brukar vi inte vara mer än en handfull spelare på plats. På matchen på söndag blir vi alla fall mer än så. Och det är nog väldigt tur det. :-)

Imorgon är det fredag, och det kunde inte ha kommit bättre den här veckan. Jag behöver en massa tid till att plugga. På måndag stundar nämligen ett stort matteprov och även inlämningsuppgift i historia. Den sistnämnda låter lindrigare än prov, men det är nästan lika mycket där som det är på provet. Kanske hinner jag i alla fall plugga i bussen på söndag också. Idag orkar jag i alla fall inte.


Nu ska jag sova, eftersom jag ändå inte får något annat vettigt gjort.
/ Camilla


Mer jobb

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, igen. Det gick bra idag och jag blev både rikare och fick två dvd-filmer. Kanske hinner jag kolla Da Vinci-koden imorgon eller på fredag. Många säger att den är bra, och nu när jag väl fått den måste jag ju se om folk har rätt. Jag har knappt hunnit kolla de andra filmerna jag fått heller, förutom She's the man. Den har jag visserligen sett massvis av gånger, men det gör inget. Filmen blir inte sämre för det.

Annars har jag inte hunnit göra så mycket idag. Jag hade skola i två timmar, sedan kom jag hem och kollade på tv. Äta hann jag också med, men tro det eller ej, inga sötsaker idag heller. Det börjar gå riktigt bra nu, och jag blir mäkta stolt över mig själv. Dock måste jag säga att det var svårt att hålla sig borta från godisskålen på jobbet. Inte nog med det, så har vi haft en massa godis hemma idag också. Nåja, jag köper kanske framåt helgen eller någon annan vecka. :-)


Nu ska jag gå ner och prata lite innan jag ger matten en chans.
/ Camilla

Cocoo.se

Nu har Cocoo återigen fyllt på med nyheter till sin webbsite. Jag vet inte hur, men jag har blivit överförtjust i smycken i höst. Mest gillar jag hyfsat neutrala smycken, som går att matcha till det mesta, och ändå matchar. Dock har jag inte mycket smycken hemma, men jag får väl önska mig några av "tomten" om jag inte tar och beställar några innan. Följande föll i alla fall mig i smaken direkt. De kommer upp på hemsidan inom kort.



De två längst till höger skulle passa mig perfekt! Billiga var de dessutom. Det finns flera olika varianter av varje armband också. Många av de skulle jag kunna ha i flera färger, men då finns det risk för att de blir oanvända.

Det finns massor av andra fina nyheter på hemsidan. Dit kommer ni härifrån eller från bannern till vänster i bloggen. Det är hur som helst värt att kolla in hemsidan. Det finns så himla mycket fint. :-)


/ Camilla

LTU

Idag hade vi ingen vanlig skola, vilket skulle innburit projektarbete och idrott B, utan istället var vi på öppet hus på LTU. Jag var på tre föreläsningar, men det var dock bara en av de som var intressant. Visserligen hade det inget att göra med själva pluggandet, utan däremot för hur det är när man är utbytesstudent från universitet ett år. Jag är ganska dålig på att prata engelska, så jag vet inte om det vore något för mig. Jag blir helt ställd bara jag måste prata på engelska på jobbet. Nåja, det verkade i alla fall intressant.

Det blir mest troligt LTU jag börjar studera på nästa höst om jag kommer in. Stockholm skulle vara det mest intressanta alternativet för mig, men jag har börjat överväga om Luleå är så illa som jag tidigare tänkt. I själva verket tycker jag inte att det är några fel på staden, utan det är endast fritiden jag tänker på. I Luleå finns möjligen inte alla alternativ man vill ha till saker att göra på fritiden, men det är åtminstone det billigaste alternativet. Nåja, det är ju nästan ett år kvar till det hur som helst.




/ Camilla

Minnen

Idag fick jag för mig att söka fram mina urgamla bilder på datorn. Det var hur kul som helst, och alla foton leder till minnen av olika slag. Vissa minns man med glädje, och andra hoppas man inte skulle existera. Mest bilder fanns det från sommaren -06. Det är nog den roligaste sommaren jag upplevt hittills. Självklart finns det bra och dåliga saker med allt, men den sommaren var bara rolig. Bara för att jag är snäll kan jag publicera några av bilderna här. 

       
   
   

Det gick väldigt segt att ladda upp bilder, så det får räcka med de jag laddat upp hittills. De är från Stockholmsresan och Lulekalaset. Jag kan inte direkt påstå att jag är fotogenisk på någon av bilderna, men så såg jag ut i alla fall. Passar jag bättre i min nuvarande hårfärg eller i den mörka? :S


/ Camilla

Back to normal

Så var lovet slut och det var måndag igen. Dagen gick förvånansvärt fort med tanke på hur fort de annars brukar gå. Historian var ganska intressant, men fysiken var däremot precis tvärtom. Det sistnämnda är i alla fall inte svårt, så jag får väl ta och läsa igenom kapitlet ikväll om jag orkar. Inte för att det direkt var något problem med uppgifterna, men det kan ju vara bra att samla på sig information också. Det lär nog bli ett prov på kapitlet senare.

Annars känner jag mig lite konstig idag. Hela natten har jag sovit väldigt dåligt av diverse orsaker. På morgonen tog jag mig nästan inte upp ur sängen eftersom jag kände mig så yr och hade ont i magen. Efter att ha suttit upprätt på sängen i ca. tio minuter avtog yrseln lite och jag kunde göra mig i ordning. Nu känner jag mig mest trött. Kanske borde jag vila en stund innan jag ska iväg på träningen, men då finns risken att jag sover alldeles för länge.


/ Camilla


Hårfärgning

Vet ni vad jag håller på att göra just nu? Jag färgar faktiskt Renées hår brunt. Nu tvättar hon bort det första, och snart ska det slingas. Det är första gången jag färgar någons hår, om man bortser från när jag slingade mitt eget hår för några år sedan. Då blev det ett helt acceptabelt resultat, och det hoppas jag att det blir den här gången också. Det vore inte kul att förstöra hennes hår. Dock var det ju på egen risk hon lät mig färga det. Nåja, den som lever får se hur det blir.

Historian får jag skjuta upp i tid en aning. Hårfärgandet var en impulshandling, och var alltså inget jag räknat med. Hade jag själv fått bestämma hade kvällen ägnats till historia och några avsnitt av One tree hill. Det sistnämnda tänker jag dock göra i alla fall, men inte förrän jag går och lägger mig. Jag är helt fast för serien. Tur att det finns flera säsonger. :-)


Såhär ska resultatet bli. Jag får hoppas att det stämmer överens med hur Renée kommer att se ut.


/ Camilla

Gossip Girl




Som en perfekt omväxling från pluggandet är det nu Gossip Girl på tv. Missa inte det!
/ Camilla

Utmaning

Jenny  utmanade mig!
Reglerna är följande:

- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
-Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Mina 5 saker...
1. Jag är inte alltid så smart som folk tror att jag är,  utan kan helt plötsligt komma med kommentarer som "men hur kan de döva höra vad som står då?"

2 . Jag är överkänslig mot blod etc., och klarar absolut inte av simpla saker som att skära kött.

3. Jag är kass på att hålla hastighetsbegränsningar när jag kör bil, och lär nog samla på mig en drös med fortkörningsböter när jag får körkort.

4. Jag hatar att bli sedd i mjukiskläder och utan smink. Därför går jag helst klädd i jeans eller klänningar, och försöker att vara sminkad så ofta som möjligt. Även om jag t.ex. skulle vara ensam hemma.

5. Jag hatar att städa, vilket resulterar i att mitt rum för det mesta är stökigt. Därför brukar jag få för mig att  låsa dörren ifall det skulle komma gäster som tittade in i mitt rum.

Jag utmanar: RenéeMadeleine , RebeckaJoakim och Tanja

Snö!

Idag när jag vaknade var det vitt på marken. Före jag kollade ut funderade jag på om jag egentligen gillar vintern eller inte, eftersom jag alltid har fullt med klagomål, men vintern har sina mysiga stunder den med. Dock föredrar jag sommar. Nu kan jag i alla fall försöka hålla tummarna för att det ska snöa massor och att jag får en nyare (och givetvis finare!) skoter att köra med. Sedan kan jag även försöka hålla tummarna för att det ska snöa så mycket att backen öppnar, om jag nu överhuvudtaget kommer att ha tid att vara där i vinter. Nåja, hoppas det blir som jag önskar nu.





Såhär ser det ut när jag kollar ut genom fönstret.


/ Camilla


Vem var snyggast?



Vem tyckte ni hade finast outfit? Själv tycker jag Jill Wagner, hon i mitten. Jag vet inte varför, men jag antar att det var frisyren som fick avgöra. Jag gillade kläderna också. Jag vill också gå på fest! Inte lika eleganta som de här, men bara någon fest. Det vore kul att träffa folk bara. :-)

Svensken Malin Åkerman, på fjärde bilden, låg inte mycket efter Wagner. I alla fall inte om man frågar mig. Jag gillar nog stilrent har jag kommit fram till.


/ Camilla

Lista

I väntan på mat kan jag lika väl fylla i en lista som jag snodde av Rebecka.

Hur gammal är du om fem år?
22

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

Ingen än så länge

Hur lång är du?

162-163 cm

Vilken är den senaste filmen du sett?

She's all that (igen)

Vem ringde du senast?
Mamma
Vem ringde dig senast?

Mamma

Hur löd det senaste sms:et du fick?

Men jag kan värma dig på tillbakavägen? Om jag nu får sova i din säng dvs ;-)

Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Olika. Jag har inget emot något av alternativen, men det blir nog sms för det mesta.
Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Gifta

När såg du senast din mamma?

Några minuter sedan
Vilken ögonfärg har du?

Gröna

När vaknade du i dag?

Halv elva
Vilken är din favoritjulsång?

Julen är här, tror jag 

Vilken är din favoritplats?

Ingen aning

Vilken plats föredrar du minst?

Olika

Var tror du att du befinner dig om tio år?

I en stad, hoppas jag.

Vad skrämde dig om natten som barn?
Blod och allt där till.
Vad fick dig verkligen att skratta senast?

Allt svamlande

Hur stor är din säng?

Stor är den inte, 90 x 200 cm kanske

Har du stationär eller bärbar dator?

Både och :-)

Sover du med eller utan kläder på dig?

Med kläder

Hur många kuddar har du i sängen?

2 huvudkuddar och 5 prydnadskuddar

Hur många landskap har du bott i?

Norrbotten

Vilka städer har du bott i?

Övertorneå och Korva (inga städer för den som inte förstod det)

Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Beror på var man befinner sig och även på andra omständigheter, som temperaturen t.ex.

Är du social?

Ja, ibland är jag nog allt för social t.o.m.

Vilken är din favoritglass?

Ingen aning?

Vilken är din favoritefterrätt?
Finns för många

Tycker du om kinamat?

Jodå, det är gott.

Tycker du om kaffe?

Ibland kan även det smaka.

Vad dricker du till frukost?

Vatten eller juice

Sover du på någon särskild sida?

Nej
Kan du spela poker?

Det kan jag nog, men hur bra jag är hör inte till saken.

Tycker du om att mysa/kela?

Med rätt person så.

Är du en beroendemänniska?

Av vissa saker kanske.  Ibland.

Känner du någon med samma födelsedag som din?

Nja, inte direkt känner som en bästa kompis, men jag vet några i alla fall.

Vill du ha barn?

Ja, i framtiden så.
Kan du några andra språk än svenska?
Ja, finska bl.a., som är mitt andra modersmål.

Har du någonsin åkt ambulans?

Nej

Föredrar du havet eller en bassäng?

Havet

Vad spenderar du helst pengar på?

I dagsläget kläder och skor.

Äger du dyrbara smycken?

Beror på vad som klassas som dyrbara? Har några kring 1000 kr.

Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Desperate housewives, Sex and the city, One tree hill, OC, Prison Break o.s.v. Listan kan göras alldeles för lång.

Kan du rulla med tungan?
Jadå
Vem är den roligaste människan du känner?

Ingen aning? 

Sover du med gosedjur?
Nej

Vad har du för ringsignal?

With me :-S

Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Några plagg har jag nog kvar.

Vad har du närmast dig just nu som är rött?

Mitt gosedjur format som ett hjärta.

Flirtar du mycket?

Nej

Kan du byta olja på bilen?
Kanske?

Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Nej, men det lär nog hända ett x antal gånger i framtiden eftersom jag gillar fart.

Vilken var den senaste boken du läste?

Harry Potter och dödsrelikerna

Läser du dagstidningen?

Ja, nästan varje dag.

Prenumerera du på någon veckotidning?

Ja, Kalle Anka bl.a.

Dansar du i bilen?

Nej?

Vilken radiostation lyssnade du till senast?

Radio Nova

Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Klotter, tror jag nog.
När var du i kyrkan senast?

I maj, på begravning.

Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Ingemar kanske

Hur länge har du campat som längst i ett tält?

En natt


/ Camilla


Lördag

Efter några timmars sömn är jag hur pigg som helst, dock inte lika glad. Vissa personer går mig bara på nerverna hela tiden. Precis varje liten detalj stör mig så oerhört mycket idag. Jag antar att det här får bli en dag i ensamhetens tecken igen. I och för sig är det nog precis vad jag behöver. Skolarbetena står på hög och ute är det fint väder. På tal om det fina vädret var det självklart en promenad jag först och främst syftade på. Dock får jag se om jag tar mig ut idag.

Nu har jag fått något dille på serien One tree hill. Jag började kolla serien från början igår, och det känns som att jag bara vill se mer och mer hela tiden. Illa egentligen, men det är ju bra så det gör inget. Lovet är ju trots allt inte över än, vilket betyder att jag fortfarande har tid över till onödiga saker. :-)


/ Camilla


RSS 2.0