Tandfen var på besök



Igår kunde hon knappt bärga sig, utan direkt vi parkerat i garaget sprang hon ut och visade upp sitt nya leende. Hon är bara för söt ibland. Hon hade hunnit med att göra en present åt mig också, bara för att jag ändå måste köpa så mycket saker när jag flyttar hemifrån. En duk var det, som jag skulle ha på mitt bord vid jul.

Nu väntar jag bara på att hon och mamma ska komma och hjälpa mig uppe i rummet. Elise ska bestämma vilka saker hon vill ha, resten slänger jag. Det är inga stora saker det handlar om, utan en massa prydnader som legat och skräpat i min garderob. Där är det alldeles för fullt just nu, så nu måste saker bort också. Hittade några tavlor där också, så de får mamma hjälpa mig att lägga upp. :-)


/ Camilla

Bilder

Idag har jag också väldigt mycket energi känns det som. Visserligen kan det bero på att jag sovit mer än jag brukar, men dock vet jag inte hur länge. Min söta lillasyster ville sova med mig, men jag kunde absolut inte somna direkt eftersom hon snarkade så högt. Som om inte det vore nog, tog hon upp en stor del av sängen också. Min säng är tyvärr bara kring 90 cm bred, och inatt var det alldeles för lite.

Två prov har jag hunnit med också, men inget av de gick allt för bra. Matten kan jag klara ett VG på med lite tur, men på historian räcker det nog bara till ett G. Just nu anser jag inte att resultaten är så viktiga, eftersom det faktiskt varit mycket på en gång. Det vore bättre om proven var mer utspridda istället för alla efter varandra.

Nu är datorn på bra humör också, så jag ska ladda upp bilderna hit.

(klicka på bilderna, så blir de större)

  
Lillasystrar                    Syster och kusiner        Tanja och farbror Mikael 

  
Pappa och Mamma    Farbror Rolf och Susanna. Anders, Marina och jag


(Bilden längst till höger var den enda acceptabla på mig, så där ser ni klänningen)

  
Frans                              Arvid                              Therése



/ Camilla


Matte nästa!

Jag blev kvar vid datorn alldeles för länge, igen. Matteboken finns vid min sida på skrivbordet, men jag måste erkänna att jag inte räknat särskilt mycket ikväll. Efter den här listan lovar jag att skärpa mig.

vilket är ditt livsmål: Jadu? Rik vill jag absolut bli!
vad har du för puder: Inget alls
har du använt någon hårprodukt idag: Nej, men vanligtvis missbrukar jag hårspray.
vad använder du för parfym:  Olika, men idag blev det Can Can by Paris Hilton.
hur många speglar finns i det rum du är i nu: Alldeles för många, 6 st. Om jag inte missade någon.
var är du nu: I mitt för tillfället välstädade rum
har du bråkat med någon idag: Inte bråkat, men tjafsat.
saknar du någon nu: Ja
röker du: Nej
dricker du alkohol: Inte ofta, men det händer
tar du droger: Nej
vad köpte du senast: Måste nog ha varit min kamera
har du åkt fast för snatteri någon gång: Nej
när var du i en affär senast: I söndags, tror jag
mötte du någon du kände då: Det gör man nog alltid här i byn?
tycker du om dina grannar: Jadå, absolut!
anväder du icq eller msn:  Msn
hur många datorer finns i ditt hus: Jag har ingen koll, men om jag inte är helt vilsen är det nog 10?
när fick du senast en present: Minns inte om jag fått någon direkt present efter jul
när gjorde du senast något riktigt dumt: Jag är jämt dum, så säkert idag.
umgås du med dina klasskamrater efter skoltid: Oftast inte, men det händer ibland.
har du några högklackade skor: Ja, jag älskar högklackat.
vilken är din favoritfärg: Jag har ingen favoritfärg. Det finns för många fina för att kunna välja helt enkelt.
har du blivit hotad via telefon: Nej
finesse eller wella: Wella
goth eller pop: Pop
vad har du för planer till helgen: Ta det lugnt bara
har du en hårborste i din väska: Ja
har du stadigt sällskap: Ja
hur många lampor har du i ditt rum: Fyra, men det är nog lite för mörkt ändå.
varför är alltid tak vita: Tak är inte alltid vita.
vill du ha barn: Ja, men inte på några år.
vilken färg har du på dina underkläder nu: Vit
gillar du dokumentärer: Oftast inte
längtar du till din nästa födelsedag: Ja, jag blir ju 18 år!
brukar folk säga att du ser äldre ut än du är: Ja, vissa blir rent av chockade när jag säger att jag bara är 17.
har du rakat dina ben någon gång: Ja
vilka språk kan du prata: Svenska, finska och engelska. Utöver det kan jag bara enstaka ord av diverse språk.
skulle du kunna ha silikonbröst: Ja
vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget: 18, men det spelar inte så stor roll när Alko finns. ;-)
cigaretter då: Jag bryr mig inte. Det är bra som det är.
borde man få röka på pubar: Nej!
brukar du plocka upp hundskiten när du rastar hundar: Nej, det behövs inte här.
när fikade du senast: Idag efter skolan
är 50 cent bra: Nja, nej.
har du kvar dina barndomsskivor: Ja, det tror jag.
hur många hål har du i öronen: Två, ett i varsitt öra.
vem pratade du med senast: Andreas
vad pratade ni om: Massor
brukar du bada i sjöar om somrarna: Jag badar inte så ofta numera.


/ Camilla


Allt löser sig

Idag är det nog en bra dag, även om början på dagen inte var något att skryta med. Provet tillhörde även det sistnämnda, och har jag tur kan jag nog skrapa ihop tre poäng på provet. Det var verkligen sjukt svårt, och verkligen inte i likhet med uppgifterna vi löst på lektionerna. Som vanligt egentligen. Ingen borde bli förvånad egentligen?!

Hur som helst, så har jag kännt mig extremt lättad och glad när jag kom hem. Jag fick med mig min söta lillasyster från fritids också. Jag såg att hon lekte i snön med Isabelle, och gick då för att prata med de när jag ändå väntade på bussen, och rätt som det var hade jag en följeslagare hem. Vi var riktigt duktiga och kokade kaffe åt mamma också till hon kom hem. Glad blev hon i alla fall.

Nu borde jag plugga både matte och historia. Det sistnämnda har jag redan pluggat mycket till, men jag är nästan övertygad om att jag kommer att få göra provet imorgon, så då är det nog bäst att läsa igenom alltihop en gång till. Det var inte det jag skulle skriva om egentligen, men hur lätt är det inte att hamna på villospår? Nu är det nämligen så att jag äntligen tagit mig i kragen och städat i mitt rum. Än är jag inte färdig, men jag kom åtminstone en bra bit på vägen. Snart trivs jag kanske här igen. :-)


Hoppas alla haft en bra dag!
/ Camilla

--

Bilderna laddar jag upp imorgon!


Bröllopsbilder


Pappas kusin Eveliina och hennes man Mikko











Datorn segar, så ids inte lägga in mer bilder just nu i alla fall. Om jag orkar lägger jag in bilder på andra senare. Hur som helst så var det ett traditionellt (?) finskt bröllop, men det föll inte mig i smaken. Kanske åkte jag dit med den inställningen också. Jag hann t.ex. inte fixa mig helt klart, och jag glömde dessutom hemma min sjal, så jag kände mig naken bland alla som hade rejält med kläder på sig. Sedan var maten inte god, och bordsplaceringen kunde inte ha blivit värre. Som tur var åkte min bror inte med till bröllopet, så jag snodde helt enkelt hans plats istället.


/ Camilla


Detta pluggande

Nu mår jag bättre, tack och lov. Egentligen gick det över redan igår, men idag kände jag mig fortfarande frusen. I och för sig tror jag att det berodde på gårdagen. Jag menar inte att det var kallt ute, eller att jag frös på bröllopet, utan efteråt. Jag gick inte längre än från bilen in till huset, och sedan ut med hunden en kort sväng, men ändå visste jag inte vad jag skulle ta mig till eftersom jag var som en isbit efter det. Kanske var det febern som tog ut sina sista svängar på mig, eller så var det kallt hemma hos oss. Självklart tänkte jag inte på att kolla temperatuen i köket, där jag som vanligt satte mig, men när jag väl skulle lägga mig var det kallt. Det kanske låter otänkbart, men jag sov med full klädsel, en filt och ett täcke hela natten. Faktiskt så frös jag när jag vaknade också.

Idag har jag spenderat den mesta tiden till att plugga, om än halvhjärtat. Nu är det fysik som står på tur, och det är alldeles för ointressant för att jag ska ha nog med motivation till att plugga oavbrutet. Pauserna har nog varit längre och fler än stunderna jag pluggat. Jag får hoppas att jag presterar bra på provet ändå. Annars får jag helt enkelt satsa på nästa.

Min tanke var att lägga in bilder från bröllopet, men det väntar jag med till imorgon. Annars blir det inget pluggande här inte. Kan passa på att visa en gullig bild på Elise, som jag tog när jag testade nya kameran.


Bortse från det stökiga. Vi har städat nu.


/ Camilla

Hemmakväll

Jag blir så oerhört less på att jag har huvudvärk och yrsel jämt. Imorse var absolut inget undantag, och idag gick det inte över lika lätt heller, utan det varade hela förmiddagen. Som tur var är det fredag idag, vilket betyder att jag inte hade haft mer än en lektion i skolan, dock var det prov. Hoppas att det går bra att göra det i början av nästa vecka, då jag tyvärr har de två andra proven också. Suck. Hoppas att det går bra ändå.

Den mesta tiden har nog gått åt till att sitta vid datorn idag. Min tanke var att lägga mig framför tv:n och ta det lugnt, men datorn hade massor som lockade, och jag blev kvar längre än jag tänkt mig. Eftersom det dessutom var så fint väder ute också, behövde jag gå ut och promenera också. Dock var det det dummaste valet jag gjort på länge för det kändes verkligen hemskt efteråt. Jag mådde mer illa än jag gjort på länge redan halvvägs hem, och hemma fortsatte det hur länge som helst. Jag hade verkligen ingen matlust, men efter att ha fått i mig lite mat gick det som tur är över. Det skulle vara kul att veta vad det berodde på, men jag har mina misstankar. Min frukost/lunch var extremt fettig, och efter det drack jag nog bara några glas vatten. Morgonen hade nog också sina skäl utöver det. Imorgon är vi bjudna på bröllop, så jag hoppas att allt gått över fram till dess. Annars blir jag tvungen att stanna hemma.


Nu ska jag nog kolla någon film innan jag lägger mig.
/ Camilla


Torsdag

Just nu känns det som att skolan tar all min lediga tid. Imorgon väntar ett historieprov följt av fysik och matte på måndag och onsdag. Med andra ord har jag skolarbete så det både räcker och blir över, igen. Sedan är det inte allt, utan matten t.ex. tar upp en massa tid annars också. Den kursen varar bara i nio veckor, vilket motsvarar ca. två månader. Hemsk takt matte E går i. Jag antar att man måste lära sig att jobba under press, men lite väl fort går det faktiskt.

Imorse vaknade jag upp med en sprängande huvudvärk och yrsel, så jag stannade hemma. Jag har inte direkt mått utmärkt, men nu har det åtminstone blivit lite bättre. Jag får hoppas att allt är borta till imorgon då provet är. Utöver det hade jag tänkt hoppa av motionsidrott A imorgon. På morgonen borde jag ha tid att söka upp Maria.

Nu ska jag göra ett sista ryck med historian tillsammans med en film som går på trean nu. Det går faktiskt att plugga samtidigt. :-)


/ Camilla


Stressigt

Det känns som att jag måste stressa med allt, igen. Inget går som jag vill, och därför har jag bestämt mig för att försöka skapa en rutin att lägga sig vid 23-tiden varje dag. Kanske går det då lättare att stiga upp på morgonen, och mitt humör blir förmodligen bättre. Utöver det är det fortfarande mycket stressigt med både skola och jobb. Hur jag ska lösa det har jag ännu inte kommit fram till, men det kanske kommer imorgon. Det borde det göra, för annars går det inte ihop.


God natt!
/ Camilla

Städning på G

Efter en lång väntan på att mamma ska ha tid över håller vi nu på att städa toaletten på övervåningen sedan några timmar tillbaka. Där ingår även bastun, så det är en hel del att städa faktiskt. Min tanke från början var att vi skulle hunnit med mer denna dag, men det ser ut att bli enda rummet vi hinner med idag. Nu är åtminstone hälften städat grundligt, så det borde inte bli en likadan katastrof en gång till. Hoppas jag.

Fler planer för dagen har jag faktiskt inte. Skolarbetena samlas nästan på hög, men de tar jag tag i när det blir mer panik. Jag prioriterar städning för den här dagen i alla fall. Kanske hinner jag med en film på kvällen, om inget annat dyker upp. :-)


Hoppas alla haft en bra lördag!
/ Camilla

Fredag

Nu är jag mätt och belåten efter ett mål mat. Kyckling var det som stod på menyn idag, men det var lite godare sist faktiskt. Vet inte om jag fått avsmak på allt nu eller om det bara var så. Tidigare åt jag några godisar, men det smakade absolut inte gott. Jag skulle faktiskt bli glad om jag slutade att tycka om godis. Då skulle jag inte bli tjock heller, eller inte på godis i alla fall.

Annars är jag glad att det är fredag. Den här veckan har inte varit den bästa när det gäller närvaron i skolan, och det har till en stor del berott på att jag försovit mig. Fråga mig inte hur man lyckas göra det jämt. Idag var enda dagen jag inte försovit mig, och då åkte jag inte buss för att Madde skulle åka bil. Vad ska man säga, jag älskar nog bara att sova. :-)




/ Camilla


Vårkläder

Idag anlände mitt H&M-paket, äntligen, men jag blev väldigt fattig på det också. Nästan allt passade, vilket aldrig brukar hända annars. Vissa plagg var i och för sig lite halvbra, men de går lätt att fixa till med en symaskin.  Nu längtar jag bara ännu mer till både våren och sommaren när värmen kommer. Kanske hinner jag med en utlandsresa också. Hoppas! :)

Den här blev i alla fall en av favoriterna:




/ Camilla

Jag vill ha vår!

Det känns konstigt att vara hemma nu egentligen. Faktiskt är jag lite rastlös bara för att jag inte har något absolut måste jag måste ta itu med precis för stunden. Efter att ha stressat fram och tillbaka med rapporten bl.a. känner jag att jag nästan måste ha tidspress på mig för att orka göra något mer. Redovisningen måste jag hur som helst ta tag i förr eller senare. Om jag orkar ska jag försöka skriva lite på den hemma, och sedan fortsätter jag och Betty efter fysiken senare i eftermiddag.

Ni som undrar varför jag är hemma kan jag idag berätta att det inte var något jag själv valde, utan bussen dök aldrig upp. Tur att Betty i alla fall meddelade mig om att bussen inte kommit dit, för annars hade jag nog stått ute alldeles för länge för att inte vara som en enda isbit när jag kommer in igen. Även om det är kallt här inne, som jag berättade i förra inlägget, känns det otroligt mycket skönare än utomhus just nu. Kanske vänjer jag mig vid att inte alltid ha +26°C inomhus nu, som vi vanligen har. Idag är det tio grader kallare, men mamma kanske tar tag i saken när hon kommer hem. Det får jag i alla fall hoppas.

Samtidigt hoppas jag även på en tidig vår i år. Det är så skönt precis när värmen kommer tillbaka, och då får man klä sig i roligare kläder än nu också. Och den här våren lär nog bli bättre än annars också eftersom jag fyller 18 år, och har jag tur kanske jag hinner skaffa mig ett körkort då också. Inte allt för långt efteråt väntar studenten. Härliga tider!





/ Camilla

Vinterkyla

Jag som varit så glad på sistone för att det inte varit allt för kallt ute, och så är det -28°C ute idag. Det är egentligen så jag brukar minnas att januari varit under tidigare år, men det hade gärna kunnat vara varmt för min del. Jag som alltid fryser annars också. Idag var det kallt här inne också, men när det är så kyligt som idag går jag minsann inte ut och hämtar ved. Jag klarar ju trots allt mig med Maddes varma tröja på mig.

Det var ett tag sedan jag skrev sist, men mitt liv har inte varit allt för händelserikt på sistone. Helgen umgicks jag med grannarna och Andreas bara. Utöver det har jag även hunnit färdigställa min projektrapport, som jag lämnade in i tisdags. Jobbat har jag också gjort, och det gick faktiskt rätt bra för mig också. Det är inga toppsummor jag lyckats sälja ihop, men tillräckligt för att jag ska vara nöjd i alla fall. :)

Sedan har jag hunnit med att få hem min systemkamera också. En Nikon D60 blev det, och jag hoppas att den kommer att fall mig i smaken. Priset var åtminstone tillräckligt bra för att jag skulle hugga till. Nu kanske jag blir flitigare på att fota också.




/ Camilla


Fredag

Jag verkligen älskar känslan av fredagar. Att bara veta att man inte behöver gå till skolan på två dagar är underbar, och det bästa med det är att man får sova ut. Inte alltid då, men ibland i alla fall. Ihelg har jag tänkt ägna mig åt min rapport plus eventuellt andra skolarbeten också, städning och kanske en och annan promenad om vädret tillåter det. Min farbror och hans familj är i grannhuset ända till söndag, så där lär jag också spendera tid. Idag ska jag i alla fall gå dit med en kladdkaka så Rolf också blir glad. ;-)

Schemat är ganska bra lagt just för fredagar. Morgonen börjar med motionsidrott och efter det är det bara en historielektion. Det slog absolut inte fel att sluta till lunch redan. Helgerna blir snäppet bättre då. Idag slapp jag åka buss också, så jag passade på att gå över till grannarna när jag kom hem. Var ute och sparkade med William och lekte med Vanessa när vi var inne. Inte helt fel inte.


Nu måste jag skärpa mig och städa klart rummet, åtminstone plocka upp allt från golvet.
Ha det bra! / Camilla


En lugn dag

Skoldagen var otroligt lugn idag, men ändå gick den otroligt långsam. Jag missade matten på morgonen eftersom jag faktiskt inte visste att vi helt plötsligt skulle ha lektionen i ett grupprum på övervåningen. När har man liksom lektioner där annars? Hoppas vi får ett klassrum snart! Om inte, så måste jag säkerligen leta igenom hela skolan nästa gång för att veta var lektionen är. Vem vet om vi måste byta jämt liksom?

Vad ska jag göra idag då? Vad jag förstod har vi inte träning idag? Skicka ett sms åt mig om jag nu råkar ha fel, då kommer jag mer än gärna direkt. Annars kanske jag tar mig ut på en långpromenad idag. Visst är det kallt ute, men med lite extra kläder borde jag ju klara mig. Risken finns dock att jag blir kvar framför tv:n, där One tree hill snart sätter igång.





/ Camilla

Sista lovdagen

Ikväll hade vi match också förresten. Denna gång var det nästan ruskigt jämt, men det slutade med att vi förlorade med 15 poäng mot Råneå. Alla spelade grymt bra, så nästa gång kanske vi t.o.m. vinner mot dem. Om inte annat, så kanske vi lyckas slå något annat lag. :-)

Imorgon är verkligheten tillbaka igen, och det kunde inte ha kommit mer lägligt. Jag måste ha något att göra på dagarna för att inte bli rastlös. Visst finns det massor att göra hemma; städa, diska o.s.v. Ni vet nog alla vad jag hushållssyslor innebär, men det är inte direkt så att jag orkar syssla med sådant hela lovet. Nu har jag ju skolan ett halvår till, men sedan får jag se vad som händer och sker. På den tiden ska balklänningen och allt annat som rör studenten vara fixat, men det ska nog inte bli några större problem. Hoppas jag.


/ Camilla


En mindre!

Äntligen har pappa fått vett i skallen och bytt bort en av hans kära Renault-bilar till en Volvo V50. Nu är det bara två kvar att byta bort innan gården blir Renault-fri, men det antar jag att jag får vänta ett x antal år på. Pappa och mamma verkar ha det bilmärket varmt om hjärtat, även om mammas absoluta favorit är Volvo. Hur jag än försöker tjata om att Renault inte håller världsklass jämfört med andra märken, så är det fortfarande envisa med att de "fungerar bra". Pyttsan säger jag, för mammas har jämt en massa småfel som måste fixas. Såhär ser i alla fall vår bil ut (ungefär):




/ Camilla


JVM



Igår var jag uppe väldigt länge eftersom Andreas ville att jag skulle kolla på JVM-finalen tillsammans med honom. JVM har inte intresserat mig allt för mycket, men igår var det rätt roligt att kolla på matchen, även om Sverige förlorade. Ett silver är ju trots allt bättre än ingen medalj alls. Sveriges målvakt var i alla fall grym!

Annars har jag inte gjort något ovanligt. Det har blivit en hel del rapportskrivande, men jag har även sovit länge. Både idag och igår tänkte jag stiga upp tidigare, men det gick inte bra och istället steg vi inte upp förrän efter klockan ett idag. Observera att det inte var då vi vaknade, utan steg upp.

Snart ska jag städa med mamma, och senare ikväll blir det kanske filmtittande. Och rapportskrivande. Suck.


/ Camilla


Rapportskrivning

Nu har jag städat klart för idag, åtminstone nere i hallen. Det sista tar vi imorgon, och då minsann ser hallen betydligt finare ut. Mamma behövde åka till jobbet vid halv nio, så tiden blev knapp idag. Jag har rensat bort otroligt mycket saker därifrån, och faktiskt ser det ut som en helt okej hall nu. T.o.m. lådorna och skåpen är rensade, sorterade och städade nu. Då borde det vara hyfsat lätt att hålla någorlunda ordning där, hoppas jag.

Annars tänkte jag fördriva tiden genom att börja skriva på min rapport till projektarbetet, men också eventuellt läsa i min finska bok. Jag var nog inte fullt medveten om hur skönt det är att ta det lugnt på lovet när jag dagarna innan lovade att göra klart hela finska steg 6 på lovet, och snart är ju lovet slut. Dock går det lättare att komma igång när man inser att det inte är mer än en termin kvar av gymnasiet. Tiden går helt sjukt fort numera, och snart tar vi studenten. Före det ska dock ett och annat hinnas med...


/ Camilla

Mer städning



Nu ska hallen bli färdigstädad, äntligen, och sedan får jag se vad jag hinner med. Är jag på min flitigare sida ska jag städa ordentligt i mitt rum också, men det är ett stort kanske i nuläget. Det är mycket mer att städa i vår hall än man kan tänka sig, speciellt när det ska städas ordentligt. Jag blir gladare bara det ser finare ut, och innehåller mindre saker än förut. :)


/ Camilla

Detta sovande

Återigen orkade jag inte upp på morgonen, och knappt när jag väl försovit mig heller. Det var meningen att jag skulle ställa in alarmet en halvtimme framåt, men inte allt för otippat somnade jag istället. Mamma tänkte inte heller på att kolla om jag var hemma, och en kvart innan jag hade samling rusade hon in i mitt rum och väckte mig. Bättre sent än aldrig heter det ju. Jag var snabb sen i alla fall.

Matchen gick däremot sämre, och vi förlorade med 102 poäng. 31-133 var ställningen. Min insats kan ju kommenteras, men jag tyckte att jag spelade ganska bra. Visst missade jag mina poängförsök, men man kan ändå spela bra. Dock blir jag otroligt less på all negativ inställning i laget, och det var knappt så att jag lyckades bita ihop och sansa mig.

Efteråt hann jag vara hos mina grannar också i en timme ungefär innan de skulle åka tillbaka till Haparanda. Klösmärken lär jag nog ha några stycken av efter att Vanessa utforskat hela mitt ansikte, men det är inte hela världen. Bits gör hon också, men som tur är har hon bara tänder på underkäken, än så länge. Snart lär det nog vara värre. :-D


Snart blir det antingen städa eller plugga.
/ Camilla


Städa, plugga eller spela?

Återigen en hyfsat rastlös dag. Just nu är jag ensam hemma. Ute är det inget liv, som vanligt. Det enda nya är grannarna som håller på att flytta in lite sänder. Imorgon kanske jag hälsar på dem. Egentligen skulle jag kunna göra det redan idag, men jag vet inte om de är där allihop idag eller imorgon. Jag lär ju märka eftersom jag har ganska bra översikt genom fönstret en halvmeter åt höger. Jag behöver bara sträcka lite på mig för att se. Lutar jag mig lite bakåt ser jag ut genom mitt andra fönster också. ;-)

Det märks nog att jag har lite att göra. Innan mamma åkte till jobbet städade vi i alla fall lite där nere i hallen. Och ja, det stannade upp i några dagar eftersom mamma "inte hade tid". Förhoppningsvis är det klart innan skolan börjar i alla fall. Inte helt klart med nya saker, men åtminstone rensat och städat annars. Själv är det nog ingen idé att försöka sig på hallen eftersom jag ändå inte riktigt har full koll på vad jag får föra bort och inte.

Kanske borde jag börja på mina skolarbeten nu, eller gå ut och promenera. Städa mitt rum borde också prioriteras, men det kanske jag hinner senare i kväll också. Spela betapet är roligt det också, men det har jag nog spelat en aning för mycket på sistone, åtminstone om man frågar Andreas.


Fixa mig ska jag i alla fall göra först.
Ha det bra! / Camilla


Familjefoto



Ignorera tjockisen längst ner till höger. Hon blir verkligen aldrig bra på bilder!


/ Camilla

2009

Gårdagen blev trevlig trots en mindre bra början av kvällen. Vid nio åkte jag och Andreas till Haparanda, där vi sedan blev kvar i några timmar. Det serverades riktigt god mat, friterad kyckling med ris och sötsur sås. Till efterätt åt vi chokladmousse och massor av snacks i form av både chips och godis. Raketer fick vi också se på, men det var ruskigt kallt. Att jag sedan är dum och åker utan vare sig vantar eller annat på benen än strumpbyxor har nog också med saken att göra.

I säng kom vi inte förrän närmare fyra på morgonen, vilket resulterade i att jag återigen sov alldeles för länge. Imorgon ska nog jag och mamma städa på förmiddagen, så då blir det nog Andreas som får ligga kvar i sängen istället om han inte mot all förmodan vill hjälpa till. Ett andra alternativ är datorn som lockar med bl.a. betapet. Haha.

Nåväl, snart ska vi se på film med mina systrar i alla fall. Vacancy heter den nog om jag inte minns helt fel. En thriller är det, men om den är bra eller inte har jag ingen aning om. Jag lär ju märka det i alla fall. Först hade vi tänkt kolla Sex and the city ikväll, men det var inte Madde pigg på. Jag får väl kolla på den en annan gång istället.

Hur som helst hoppas jag på att 2009 ska bli ett bättre år än 2008. På alla sätt. :-)


/ Camilla

RSS 2.0