Jag vill vara fotogenisk!

Jag har än en gång konstaterat att bilder och jag inte hör samman. Jag vet allvarligt talat inte om jag ska skratta eller gråta över hur jag ser ut på mitt körkort. Det är bokstavligen det fulaste kortet jag någonsin sett på mig själv. Inte ens alla bilder där jag ser fet ut, blundar eller annars råkar grimasera är lika fula. Bilden är liksom en blandning av allt - mina ögon är halvt öppna/stängda och min min ska vi inte tala om. Dessutom ska man ha körkortet i 10 år, observera: 10 långa år. Skönhet fastnar ju inte på bild! ;-)


/ Camilla


I'm back!

Trots att jag nog själv mestadels glömt bort bloggen verkar det finnas de som faktiskt inte gjort det, utan kikar in här varje dag. För de kanske det kommer som en rolig överraskning att jag tänkt börja blogga igen. Trots att det ibland är världens tristaste att skriva, speciellt då man har noll inspiration, är det ibland hur roligt som helst. Ja, jag har faktiskt saknat att blogga.

Vad har hänt sen sist då? Jag tänker inte dra någon lång berättelse om allt jag sysslat med i fem månader, för det är inte intressant för någon. I stora drag har detta hänt:

- Jag har flyttat från Luleå, till Korva, till Kiruna och tillbaka till Luleå
- Jag har tagit körkort.
- Jag har börjat mitt andra år på min utbildning.
- Jag har skaffat pojkvän, som jag varit tillsammans med sen april.
- Jag har röstat för första gången. Självklart på Socialdemokraterna!




/ Camilla


RSS 2.0