Tv ikväll

Idag är det måndag, vilket innebär början på en ny vecka, kort denna gång, och även början på min femåriga utbildning på Luleå Tekniska Universitet. Visserligen har vi börjat skolan den nittonde augusti, men då var det nolleperiod som gällde. Idag hade vi föreläsning i matte, och sedan en introduktionsföreläsning i industriell miljö- och processteknik. Imorgon väntar två nya föreläsningar, dock först på eftermiddagen.

För övrigt känner jag mig riktigt orkeslös idag. När jag kom hem kände jag hur jag bara kunde ha lagt mig i sängen och sovit ända till morgonen. Dock lade jag mig aldrig, utan tog tjuren i hornen och diskade undan lite disk och gick ut med alla sopor. Efter att ha tagit en titt på tv-tablån, och till min förvåning upptäckt att det faktiskt är en film på tv4 ikväll, Legally Blonde, tänkte jag försöka passa på att hinna städa lite innan det. Kanske blir det köket, så det blir ordning på allt där, eller så plockar jag undan och sorterar saker i vardagsrummet. Det sistnämnda kan jag ju även göra i reklampauserna. :-)




/ Camilla

JONAS


JONAS-skrivbord med utdragsskiva från IKEA

Jag vill ha hit JONAS nu på en gång! Jag orkar inte plugga vid köksbordet alternativt i soffan mer. Dessutom finns det en hel drös med saker i ena hörnet av vardagsrummet som bara väntar på att jag får ett skrivbord. Jag har haft riktigt otur med det, eftersom det alltid varit slut på IKEA. Nu finns de i alla fall i lager. Förhoppningsvis hinner de inte ta slut innan jag tar mig dit heller. Då skulle jag bli lite arg.


/ Camilla


Arla morgonstund

Nu har jag äntligen börjat förstå vad folk menar med att det är skönt att stiga upp tidigt på morgonen. Idag steg jag upp ganska tidigt, och har hunnit göra hur mycket som helst. Visserligen vaknade jag mycket tidigare än jag steg upp, men eftersom det är lördag unnade jag mig själv några timmars extra sömn. Det är nog inte många som är uppe kl.05:30 på lördagar heller.

Idag ska jag ägna dagen åt att städa och ordna lite i min lägenhet, räkna matte och kanske umgås. Jag hämtade mina skolböcker igår, och det var inga små eller lätta böcker det. Vissa av dem är tjocka som Harry Potter-böcker, men då är de nog fulla av kunskap också. Hoppas att jag lyckas lära mig bättre av dem i alla fall. :-)


Nu ska jag fortsätta, för att inte bli kvar vid datorn.
/ Camilla

Hösten närmar sig

Bloggen känns som ett avslutat kapitel, en del av mitt gamla liv. För trots att jag lever samma liv, känns det så mycket bättre nu, precis som ett nytt kapitel. Att bo själv, och på ett nytt ställe känns riktigt bra. Dessutom känns skolan riktigt bra, och min motivation har infunnit sig. Vad mer kan jag begära? Troligen lite mer pengar, men det ordnar nog framtiden åt mig.

Nu börjar även sommaren lägga sig bakom oss, och trots att jag älskar värme tycker jag att det är riktigt skönt. Jag längtar nästan till vintern också, trots kylan. Luleå är riktigt blåsigt jämfört med Övertorneå, men det gör inget. Då har man ju goda skäl för att använda alla jackor, som annars nästan skräpar i skåpen. Dock kanske jag borde skaffa mig en jacka som tål regn också, för hit verkar regnet hitta rätt ofta. Speciellt varje gång jag tänkt gå till affären. Kanske är det bara meningen att jag ska hålla i pengarna, och strunta i att handla. ;-)


/ Camilla


RSS 2.0