Lördag

Sportlovet har börjat, och skönt är det minsann. Jag sov hos Marina igår kväll efter att vi kollat på film, och hem har jag kommit för snart två timmar sedan. Nu har jag hunnit få i mig lunch, men planer för dagen har jag inte alls. Jag borde nog börja baka något eftersom två av mina syskon snart fyller år. Frågan är ju bara vad i all världen jag ska baka. Hur långt mina krafter räcker vet jag inte heller, men man kan ju alltid hoppas på det bästa.

För lovet har jag inga planer annars heller, utan jag tar nog bara dagarna som de kommer. Det vore roligt att åka till Haparanda, igen, men jag ska nog låta bli. Åtminstone försöka.


/ Camilla


Gladiatorsandaler

Jag har beslutsångest, igen. Inte bara om vilken modell jag vill ha, utan även vilken färg. Brunt är fint, men svart är minst lika fint. Hjälp mig, tack! 

    
 


/ Camilla

Svart eller vitt?

Som vanligt klickade jag mig in på H&M's hemsida, och inte allt för förvånansvärt så hittade jag en kjol och två par skor. Frågan är ju om jag behöver två par, eftersom jag faktiskt redan äger några par för mycket. Dock var de ju billiga, men vilka är egentligen finast? De svarta eller de vita?

 

Kanske tyckte jag bäst om de svarta, men ändå vill jag ha ett par vita också. Suck. Jag kan aldrig bestämma mig.


/ Camilla

Morgonpromenad?

Fötterna värker lite efter gårdagens bravader, men eftersom jag vaknade rätt tidigt tror jag att jag ändå ska försöka mig på en morgonpromenad. Jag skulle vilja gå långt långt, men frågan är ju hur långt mina fötter orkar gå idag. Det är nämligen så att jag får skavsår väldigt lätt, och då brukar det ju bli svårare att promenera. Dock är jag väldigt van efter att ha haft skavsår konstant i princip hela förra våren, men än känner man av skavsåren lite. Kanske det går att vänja sig, igen.

Annars känns mitt liv väldigt upp och ner. Jag vet varken fram och tillbaka, och vad jag än gör känns det alltid som att jag valt fel beslut. Jag vill i alla fall försöka lösa det på mitt sätt, och det borde inte ta allt för länge heller. Snart är det sportlov, och då får jag all tid i världen till att bara ta det lugnt och göra vad jag själv vill. Hoppas att vädret håller, för jag vill verkligen ha vår. :-)


Ha det bra!
/ Camilla

Fettisdag

Jag är verkligen less på att aldrig bli helt frisk. Hela natten har jag varit helt täppt i näsan, och det håller i sig fortfarande. Sedan vet jag inte om jag har feber eller om jag bara slutat att vara så frusen helt plötsligt. Nu tycker jag istället att det är varmt hela tiden, och det är minsann inte vanligt när det gäller mig. Därför har dagen bara bestått av slöande.

Eftersom det är fettisdag har jag även hunnit med att äta en semla, och gott var det. Dock nöjer jag mig med en idag, eftersom de faktiskt nästan är lite för söta enligt mig. Våra var i alla fall ganska stora, och med en massa mandelmassa blev det allt bra sött. Sedan gillar jag inte riktigt grädde heller, men semlor går alltid ner ändå.

Ikväll har jag lust att åka slalom eftersom vädret är så fint, men jag vet ju att förkylningen knappast går över då. Det känns bara så trist att inte ha åkt alls i år, men jag får se hur jag gör. Först vill jag i alla fall ha någon att åka med om jag väljer det alternativet.


/ Camilla

Mina sötisar!


Andreas och Elise

Jag har tråkigt och det har jag haft hela dagen. Jag har absolut ingenting roligt att göra, och skolarbeten lockar inte det minsta. Imorgon har jag prov i religion, och jag ska tvinga mig själv till att orka. Jag kan nog tillräckligt för att klara godkänt, och det är nog vad jag siktar på. Alla krafter känns som bortblåsa. Snart kommer nog Andreas, tack och lov. :-)


/ Camilla


Söndag

Så var helgen återigen över, och jag har kommit hem från Piteå. Bra mår jag inte, och till råga på allt har jag drabbats av halsont också. Helt plötsligt kom det, och jag vet inte vad det har tagit åt mig. På lördag fick jag plötsligt en dunkande huvudvärk och började kallsvettas precis som när man svimmar. Mitt i Emils hockeymatch var det, och jag kunde verkligen inte stå uppe på läktaren och kolla klart. Frusit har jag också gjort. Inte ute, utan inne. Kanske jag drabbats av något virus. Det ser hur som helst inte bra ut för träning imorgon. Suck.

Jag är otroligt less på allt. Ibland känner jag mig som världens ensammaste person. Egentligen är det nog inte många som bryr sig om vad som händer med mig. Ingen hör av sig, ingen lyssnar och ingen vill vara med mig. Tur att jag har Andreas i alla fall! :-)


/ Camilla


Piteå

Nu befinner jag mig i Piteå tillsammans med Emil och Andreas. Till en början kändes det som ett stort misstag eftersom vi först tog fel avfart och sedan inte hittade någon parkeringsplats utanför hotellet. Det löste sig i alla fall, och nu är det riktigt mysigt här. Hotellrummet är litet, men tydligen har de andra mindre. Jag får väl nöja mig.

Imorgon ska vi nog kolla på några av Emils matcher eftersom vi avstod idag för att vi inte ides hämta nyckeln till garaget bilen är i, eller gå. Det var nämligen kallt ute, men vi tog oss till Coop Forum och handlade chips, läsk och godis senare när Emil kom ändå. Tjock blir man, men ibland måste man ju få tjocka sig.


/ Camilla

Sista minuten

Som vanligt sitter jag i sista stund och pluggar in morgondagens redovisning i historia. Jag vet inte hur det kommer att gå, men jag ser i alla fall fram emot att få den bortgjord. Utöver det måste jag även packa en hel del saker inför helgen i Piteå. Emil har cup där med sitt lag, så jag och Andreas ska följa med honom dit. Jag tackar inte nej till att bo på hotell. ;-)

Kanske hinner jag även kolla på One tree hill eller Gossip girl idag. Igår var jag alldeles för trött.


/ Camilla

Myskväll

Jag kom på att jag har ett avsnitt av One tree hill och Gossip girl på min stationära dator, tack och lov. Det är nog det bästa för dagen. Snart ska jag ta min filt och bara mysa framför datorn resten av kvällen. Jag är ganska trött, så jag orkar nog inte vara uppe länge om inte läget ändras. Imorse gick jag upp tidigt, och det märks verkligen nu. Jag vill bara sova. :-)




/ Camilla


Tidsfördriv

Alla svar ska börja med första bokstaven i ditt namn. Snacka om svårt när man har ett C att utgå ifrån.

1.Ditt namn: Camilla
2. Ett ord på fyra bokstäver: Cool
3. Flicknamn: Cecilia
4. Pojknamn: Carl
5. Yrke: Civilingenjör
6. Färg: Cerise
7. Klädesplagg: Cape
8. Mat: Chili con carne
9. Sak i badrummet: Concealer
10. Plats/stad: California
11. En orsak att vara sen: Chocktillstånd
12. Något man skriker: Cp!
13. Film: Casino Royale
14. Något man dricker: Cola
15. Band: Caesars Palace
16. Djur: Chihuahua
17. Gatunamn: Carls väg (i Båstad)
18. Bil: Chevrolet
19. Sång: Crush
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Cha cha cha (dans)



Jag utmanar Madeleine, RenéeSaraJenny och Rebecka.

Bambi på hal is


Tagen igår

Igår var jag till frisören och toppade håret också, men det syns inte allt för tydligen på bilden. I och för sig är den tagen efter att jag legat och vilat på soffan alldeles för länge. Så trött som jag var igår har jag verkligen inte varit på länge. Krafterna var som bortblåsta, och dagen blev bara långdragen. Till och med att laga mat tog för mycket på krafterna, verkade det som.

Idag är jag i alla fall piggare, tack och lov. Vi hade skridskor/hockey på idrotten också, och det var ganska roligt. Dock har jag nog blivit lite sämre på att åka skridskor än jag varit förut, men det gick bra ändå. Stundtals kändes det ostabilt, och jag såg nog mest ut som bambi på hal is.


Nu slutar mamma snart, så jag måste nog laga mat.
/ Camilla

Måndag


Min favorittröja just nu! Har den även i svart.

Idag har jag varit trött, men det har sina orsaker. Jag kunde verkligen inte somna igår. Allt störde mig; temperaturen, ljud i omgivningen o.s.v. Vanligtvis somnar jag direkt, men igår gick det verkligen inte. Klockan kan nog ha varit framåt halv ett innan jag somnade, och på morgonen resulterade det i att jag bara ville ligga kvar i sängen hela dagen.

Lyckligtvis blev det inte så, och skoldagen var hyfsat lugn ändå. Matteprovet blev framskjutet, och glad blev jag. Jag förstår verkligen ingenting just nu, men det kommer nog efter att jag suttit med boken några timmar hemma någon kväll. Matte diskret är jag väldigt tveksam till. För det första tycker jag att det redan nu är jobbigare med längre dagar och kortare sovmorgnar, men för det andra är även kursen jobbig. Jag stannar nog vid matte E. Det duger för mig. :-)


/ Camilla

Inget roligt

Till min stora lättnad igår skrev jag klart biologin, men tror ni inte att jag lyckades glömma att hämta den från skrivaren hemma ändå? Tanken om att hämta pappret slog mig på morgonen, men sedan lyckades jag glömma bort att göra det ändå. Tur att det inte var så noga med att lämna in den idag. Jag får helt enkelt försöka komma ihåg pappret imorgon.

Annars så börjar tydligen en mindre rolig period i skolan igen. I alla ämnen pratas det bara om prov, inlämningsuppgifter eller liknande. Själv väntar att matteprov på onsdag, religion nästa tisdag och biologi och fysik efter lovet. I historia, som annars också är ett tungt ämne, väntar en inlämning av en p-uppgift (kan liknas med rapport) och en redovisning av grupparbetet vi gjort för ett tag sedan. Sedan har jag även extra ämnen jag läser, och prov och uppgifter i rest. Någon som vill byta med mig i några veckor? :-)


/ Camilla

Söndag

Återigen är jag frusen, och sitter i köket i hopp om att bli lite varmare när det är eld i öppna spisen. Lite hjälper det, men måste nog bada bastu lite senare. Ikväll ska jag även försöka få tid över till att umgås med Andreas, efter att jag gjort mina läxor. Biologin har jag bara börjat på, och matte måste jag också räkna. Vi har prov redan på onsdag och jag har knappt börjat. Suck. Alltid i sista stund.

Idag har jag och mamma även varit till Överkalix för att kolla på balklänninga skr. Jag vet nog ganska säkert vilken färg jag ska ha, och modellen börjar även klarna upp den med. Nästa helg ska jag i alla fall kolla om jag får några idéer på Cinderella i Piteå. Om inte, så finns ju alltid internet. :-)


/ Camilla


Alla hjärtans dag




Idag har jag tillbringat dagen med att städa i köket med mamma. Storstädat har vi gjort, faktiskt. Det är mer att städa än man anar, men än har vi inte tagit itu med alla skåp och lådor. Under årens gång har vi nog samlat på oss alldeles för mycket onödigt, och nu är det dags att slänga sådant. Det vi hittills städat har i alla fall blivit finare, så det borde ju resten också bli. Kanske hinner vi klart imorgon efter att vi varit till Överkalix, mamma och jag.

Tjockat mig har jag också hunnit göra. Både chips och choklad har jag hunnit med, fast inte på samma gång såklart. Fick vit choklad av mamma idag, och det dröjde nog inte allt för länge innan det tog slut. Det är ju så gott, och när man städar är det ju bara roligt att ha något att äta. Snart ska jag i alla fall sova.


Ha en bra alla hjärtans dag allihopa!
/ Camilla


Hemmakväll

Tanken var att jag skulle fira Hanna med de andra tjejerna idag, men istället blev jag kvar hemma. Snart väntar middag, och efter det ska jag nog bara tjocka mig. Jag bakade semlor tidigare idag, så nu väntar de bara på att fyllas. Gott blir det! Chips har jag också köpt, så det blir nog filmtittande för min del. Om det blir att kolla ensam eller inte vet jag inte än, men det blir nog bra hur som helst. :-)


/Camilla


Luleå

Idag blev det mer åkande söderut för mig, men med destinationen Luleå istället. Hem kom jag med alldeles för mycket saker. Samma visa varje gång, men den här gången ångrade jag några köp redan så fort jag kom hem. Tumme ner för jeansleggings! Jag föredrar nog vanliga jeans, tror jag.

Idag var det skoköp som var aktuella istället, och jag fick med mig två par hem. Fast jag hade nog kunnat köpa väldigt många fler, men det tar jag en annan gång. Skorna längst upp till vänster köpte jag, plus ett par vanliga tygskor.





/ Camilla

Piteå

Idag blev det ca. 5 timmars bussresa, och nu är jag trött. Egentligen har jag varit det länge. Jag har inte orkat göra något speciellt sedan jag kom hem, och jag hann vila en sväng i mammas säng medan jag småpratade med henne också. Jag vet inte varför, men jag blir så trött av att åka buss. Det spelar ingen roll hur långt, utan jag blir trött ändå. Bilåkande blir jag också trött av, men inte på samma sätt. Konstigt nog.

Hur som helst så var vi på en mässa om utbildning och framtid, där olika universitet och högskolor delade ut broschyrer etc. Jag samlade på mig några stycken, men alla förutom en åkte i papperskorgen när jag kom hem. Det känns alltid mycket lättare när man bara behöver gå runt och plocka på sig broschyrer där, men när man väl börjar tänka på hur verkligheten ser ut är det annat. För min del blir det nog Luleå. Det duger för mig, och det finns många fördelar, faktiskt. Dock nackdelar också, men om fördelarna väger över så gör det ingenting.


/ Camilla

Jag längtar



Det var en hemsk frestelse vi hade i kylskåpet idag när jag kom hem. En halv semla!  Som vanligt ville alla ha den, men det slutade med att Elise åt upp den. Semlor är så himla gott, och jag längtar verkligen till vi bakar massor av dem hemma. Köpes är nämligen inte ens nästan lika goda som hembakade. När är det egentligen fettisdag?


/ Camilla

Citronsyracykeln




Ett enda virrvarr om man frågor mig, och genom att läsa i boken förstår jag inte desto mer. Det är hur som helst vad jag nu borde försöka arbeta med, men det är alldeles för tråkigt och komplicerat för mig. Jag skjuter nog upp det till senare. Kanske ikväll, eller senare i veckan. Nu orkar jag då inte!


/ Camilla

Ändrade planer

Jag gjorde ett tappert försök att springa när jag skippade promenaden, plus att Renée inte ville följa med på step up. Imorgon har vi det på idrotten i alla fall, så jag får ju träna det ändå. Hur som helst, så gick det inte särskilt bra. Vädret hindrade mig inte så mycket som jag hade trott. Det var bara kallt när jag gick ut, annars var det hyfsat fint. Dock märkte jag att jag fortfarande är förkyld eftersom jag fick snora hela vägen, vilket gjorde att det inte blev särskilt långvarigt. Nytt försök imorgon!

Utöver det har jag inte gjort något vettigt. Jag funderar på att bada bastu, och sedan läsa min finska bok samtidigt som jag skriver in viktig delar till romananalysen. Inte särskilt lockande, men ju snabbare jag börjar desto snabbare är jag väl färdig. Det ser jag fram emot. :-)


/ Camilla

Snöigt

En promenad skulle vara välbehövlig och skön just nu, men när jag blickar ut tappar jag allt sug direkt. Det är alldeles för mycket snö för mig och dessutom blåser det också. Det skulle nog göra mig mer frusen än jag vanligtvis är, och på köpet skulle jag bli snöig också. Mitt hår brukar bli alldeles vitt ibland när det är kallt ute, och nu när det är så mycket snö skulle det nog inte synas något brunt på mitt huvud överhuvudtaget. Promenaden får vänta några dagar helt enkelt.

Istället har jag för en gångs skull orkat fortsätta med mina uppgifter i finska. Jag är på steg 6 nu, men det börjar bli jobbigare och mer motvilligt att engagera sig mot slutet. I den här kursen har jag alldeles för mycket att göra enligt mig. En romananalys, diverse frågor om olika tidningar etc och även protokollskrivning. En romananalys tar ju ändå länge att göra, men jag får hoppas att det är värt det. Jag borde nog få ett MVG. Det hoppas jag att jag klarar på den sista kursen också, bara jag hinner med den innan vårterminen är slut. Dock är det finsk litteraturhistoria som väntar, och det låter inte intressant. Snarare tvärtom.


/ Camilla


Utmaning

Jag kände att Saras utmaning passade mig, eftersom jag ändå inte gör något vettigt just nu. Det går ut på att publicera den 6:e bilden i den 6:e bildmappen.



En söt liten lillasyster som ska åka till skolan. Fascinerad av att åka buss, och busskortet har hon i högsta hugg i handen. Jag lovar att det ändras snart. Jag är spyless på att åka buss efter att ha gjort det ända sen lekis.

Jag utmanar Rebecka, Madeleine och Renée. Sedan kan ju den som vill anta utmaningen. :-)

Så känn er utmanade!


/ Camilla



4-0



Vilken härlig match Tre kronor spelade mot Finland! Jag hann kolla mer av matchen än jag hade tänkt mig, även om jag fick laga mat och göra lite läxor samtidigt. Nu väntar One tree hill och Gossip girl. :-)


/ Camilla

Vill ha



Varför ska saker på H&M´s hemsida alltid ta slut så fort? Självklart fanns inte dessa skor i storlek 36, och inte skulle det komma in mer heller. Fan!


/ Camilla

Dagen är räddad

Söndagar brukar oftast vara väldigt lugna och fridfulla dagar, men även väldigt tråkiga och händelselösa. Just idag hade jag tänkt ägna dagen till skolarbeten av olika slag. Jag känner att det börjar bli dags att ta tag i både ett och annat. Till min stora glädje märkte jag att Gossip Girl börjar idag igen, och före det väntar One tree hill. Det är inget jag följt slaviskt på söndagar, men vad är bättre än att kolla på sin favoriserie när man ändå inte har annat för sig? Utöver de två programmen ska jag nog småkika lite på Sverige-Finland matchen som börjar kl. 15:25 också. Jag tvivlar på att jag kollar hela matchen, men små inslag blir det nog. Sätter jag mig i tv-soffan och försöker mig på mina skolarbeten lär det inte bli något alls, så jag väljer att bara kolla lite av matchen. Då borde jag hinna med allt.

Senare idag kommer även mamma och två av syskonen hem från Skellefteå. Då får jag även min efterlängtade choklad, som jag längtat efter hela helgen. Jag vet inte varför jag helt plötsligt drabbades av ett enormt sug efter choklad, men så finns det inte heller mycket att göra åt det. Chips hade också gått ner, men vi hade inga, så jag åt popcorn istället. Gott var det inte, men det dämpade sugen en stund i alla fall.



Ha en bra söndag!
/ Camilla

Om att vara slö

Jag kom på mig själv med att bara gå runt och inte ha någonting att göra, igen. Att rummet ser hemskt ut har jag nog bara mig själv att skylla på, så tro det eller ej, men nu har jag faktiskt bytt sängkläder och dammsugit rummet. Självklart har jag även vikt in mina kläder i garderoben, hur länge de än må vara där. Jag har en tendens att slänga de på golvet efter ett tag ändå. Är nog inte ensam om det i alla fall, som tur är. :-)

Skolarbetena samlas på hög, men de tar jag tag i tidigast imorgon. Förut har jag jobbast bäst utan att ha press på mig, men kanske har det ändrats. Ibland sprudlar jag av energi till vissa skolarbeten, medan andra går så segt att jag verkligen måste försöka tvinga mig till att skärpa mig. Inte ens det fungerar varje gång, vilket nog är ganska illa. Nu blir det i alla fall att fixa lite till i rummet, och sedan har jag gjort mig förtjänt av att lägga mig på soffan och kolla på tv resten av kvällen. Jag lagade faktiskt mat och diskade tidigare också.


/ Camilla


Mysigt

Det är fredag kväll, vilket innebär att jag får sova ut hur länge jag än bara vill i två dagar. Vad är inte skönare än det? Om jag inte vaknar halv sju igen det vill säga. De som känner mig vet att risken är mycket liten, men plötsligt händer det ju. Sakta men säkert började jag frysa igen. Kanske berodde det på att jag stressade ut till bussen efter skolan och struntade i att ta på mig vantarna. Dock tog jag på de när jag väl satt mig i bussen. Hemma var det kallt, och det är det fortfarande. Inga element har vi heller, bortsett från ett luftelement (heter det så?) som jag lagt mitt i vardagsrummet för att hela övervåningen förhoppningsvis ska bli lite varmare. Yllesockar och en filt har jag också hunnit ta på mig, men det hjälper inte mycket. Trött är jag också fast än klockan bara är sju. Kanske håller jag på att bli sjuk igen? :(

Planer för kvällen har jag inte riktigt, men om jag bara orkar blir det nog film lite senare. Någon som har något bra förslag på en film? Helst utan väldigt blodiga innehåll då jag inte klarar av sådant. På sistone har jag börjat fungera hur jag lyckats med att få den fobin, men jag kommer inte fram till något vettigt. Jag har nog alltid haft den, men på sistone har den inte blivit mildare direkt. Jag klarar fortfarande inte av att ta i otillagat kött eller bacon. Jag kan inte heller kolla på andras sår om de är djupare, eller höra på diskussioner om operationer och liknande. När jag var liten började det nog med att jag var rädd för plåster, och varför vet jag inte. Jag skrek i alla fall som en stucken gris när mamma väl skulle lägga på ett plåster på mina sår, men samtidigt har jag med åren lugnt kunnat kolla på mina egna sår. Får jag t.ex. ett sår någonstans kan jag lätt rengöra och lägga på plåster och liknande själv, men varför jag inte kan se andras är frågan. Tur att alla inte är som mig i alla fall, för då skulle det inte vara lätt.

Åter till planerna, så har jag nog redan saboterat de ganska rejält. Efter att mormor och morfar åkt hem igen blev jag väldigt trött, och lade mig på soffan. Självklart somnade jag, och en och en halv timme senare är jag svartfärgad under ena ögat och ser allmänt risig ut. Tack och lov att jag inte brukar vara någonstans på fredagar, förutom hemma då alltså. I mitt rum är det ganska mysigt efter att jag dämpat belysningen och tänt en hel del värmeljus med doft av äpple och vanilj. Det är nästan så att jag har lust att bara ligga i sängen och kolla på en film hela kvällen, men jag tvivlar på att det är det som blir av.




Hoppas alla har en bra fredagkväll i alla fall! :-)
/ Camilla

Aldrig nöjd

Tro det eller ej, men idag vaknade jag faktiskt redan kl. 06:35, och inte av alarmet, utan helt själv. Idag var det faktiskt alldeles för varmt i mitt rum, men jag ska inte klaga på det. Alldeles för ofta är det för kallt. Fast idag hade jag ju kunnat utnyttja sovmorgonen lite mer. Jag börjar ju faktiskt först halv elva.

Igår hade jag en ledig dag, och det var verkligen skönt. Inte för att dagarna känns allt för jobbiga mer, men det var helt enkelt väldigt skönt att bara vara hemma och inte göra någonting alls. Idag däremot måste jag städa och kanske göra lite skolarbeten också. Mitt rum börjar se hemskt ut igen. Jag förstår inte hur, men jag lyckas verkligen stöka till det varje gång.


Nu ska jag göra lite historia!
/ Camilla

Samma visa varje gång

Än en gång blev jag kvar vid datorn alldeles för länge. Nu ska den i alla fall stängas av och istället får jag försöka somna utan att drabbas av värmeslag. Oftast brukar det var för varmt med täcke, eller alldeles för kallt utan. Det här är inte så lätt som det låter.

Imorgon väntar i alla fall bara en (?) lektion i skolan, vilket blev en glad överraskning. Nu ska jag skärpa mig med allt, jag lovar. Hur länge det håller vet jag inte, men huvudsaken är att jag inte blir kvar i mitt ekorrhjul än en gång.


God natt!
/ Camilla

Jag vill ha vår!

Kanske är det så att man alltid vill åt det man inte kan få. I det här läget är det värmen jag vill åt. Jag är less på vintern, och om inte väderleksrapporterna mamma kollat på slår helt fel ska det bli -28 grader på fredag. Hemska tanke! Det är inte ofta jag inte fryser, men just nu skulle jag gärna vädra lite i mitt rum. Aldrig brukar det vara varmt här, utan snarare tvärtom. Lagom varmt hela tiden skulle inte skada. :-)

Hur som helst, så längtar jag inte efter ett rum i normal temperatur utan efter våren och sommaren. Hur skönt är det inte att slippa ta på sig massor av kläder och istället gå ut utan att frysa? Min garderob är nog redan full till hälften av sommarkläder, och mer lär det dyka upp. Om jag inte åker utomlands får jag väl vänta till maj eller juni, när det blir sommar här. Hoppas snön smälter bort tidigt i alla fall. Jag tycker inte om snö. Då orkar jag knappt vara ute ens.

Som jag diskuterade med syster min idag klagar de flesta på att snön smälter bort på våren, men egentligen är det ju underbart. Att bara gå ut i det fina vädret och känna att man har all världens energi. Det kanske är vad jag behöver - energi. Mitt liv är nog som en berg och dalbana, för på sistone har jag verkligen inte orkat göra någonting alls. Nu blir det skärpning!


Syster min förra året. Då var nog studsmattan framme rätt tidigt ser det ut som.


/ Camilla

RSS 2.0